080430

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera min blogg med bilder så hade jag lägger jag upp några nu.

 image16

image17

Några bilder från gårdagens besök, tv Linus (5 1/2 mån) och th Alexander (snart 9 mån)

image18 

Kunde inte låta bli denna underbara bild av våran prins. Tror att vi ska förstora den här bilden.


080430

Idag så är det stortvättning som står på schemat, har redan börjat men det kommer att tå lååååååååång tid eftersom jag hade tänkt tvätta vinterkläder så att jag kan ta fram vårjackorna. Marcus håller på med att sätta ihop våran nya garderob och skåp. Annars så hade vi inte tänkt göra så mycket annat idag, Marcus börjar jobba kl. 15.00 och ska jobba ett dygn så jag tror att det blir lugnt för mig och Alexander ikväll, kanske går vi en sväng till majbrasan här på A-torp om inte Alexander är för trött och vill sova.

Igår så hade vi besök av Madde och Linus, vi gick in till stan och åt lunch med en shopping tur som efterrätt. Hittade några t-shirtar och ett par snygga jeans som det dessutom var 30 % på men dom var nästan likadana som jag nyss har köpt så det blev inget köp.

080429

Varför ska det vara dåligt väder idag då vi ska få främmande? Är det typiskt eller typsikt.......
Har fortfarande inte kommit på vad vi ska hitta på, kanske en lunch på stan eller nått att skoj.


Hade tänkt att börja sy mina nya gardiner som jag har tänkt att vi ska ha i köket, tyget ligger ju och slöar i ett skåp så det är kanske dags att börja snart då, plus att jag måste sy nya kuddfordral till sovrummet. Får ju inte glömma bort att vi har ju faktiskt köpt vagnen nu, äntligen! Hittar dock ingen bild som jag kan lägga upp men det är iallafall en sulkyvagn kanske inte den vagn som jag helst vill ha men priset gjorde ju att det inte gick att motstå den.

080428

Nu är vi äntligen klara med rummet, så nu ikväll så har vi burit in databordet och de övriga sakerna som ska stå rummet. Nu fattas bara klädgarderoben, nån sorts tv hylla/bokhylla och en bäddsoffa först då är rummet komplett men det lär ju ta ett tag. Näe nu orkar jag inte skriva så mycket mer jag är helt slut......godnatt

080427

Nu är vi äntligen klara med tapetseringen, gud så könt att ha det bortgjort. Nu är det bara klickgolvet som är kvar och det ska vi nog börja med imorgon. Sitter nu i soffan och slappar, är helst slut så nu blir det att bara slappa resten av kvällen.

080427

Lilleman gav oss en sovmorgon tills klockan var 07.00, jippi, han har dessutom sovit hela 12.5 timme inatt inte illa. Vet inte vad han gör på dagarna som gör han så trött men nått måste det ju vara, kanske är det att vi är ute mycket?

1 månad kvar tills jag blir ett år åldre...usch....nu får tiden gärna stanna!

080426

Lilleman somnade direkt efter vällningen, han var helt slut så nu hoppas jag att han sover hela natten, helst till klockan 07.00 så att vi får oss en liten sovmorgon också. Förrut då var sovmorgon klockan 10.00 och var man tvungen att stiga upp redan klockan 07.00 då var det ju nästan natt, tänk vad det har ändrats på så kort tid.

Några utemöbler har det inte köpts idag för igår så såg jag på vädret att det skulle bli dåligt väder imorgon och några dagar framöver och visst skulle det vara typiskt ifall jag köpte möblerna och det blev dåligt väder.......så nu tänker jag vänta tills solen tittar fram igen. Jag kan ju naturligtvis ha fel, vilket jag också hoppas men det är bäst att ta det säkra före det osäkra.

På Tisdag så får jag och Alexander besök av Madde och Linus, ska blir riktigt roligt att träffas eftersom vi inte ses så ofta numera då dom bor i en by utanför Älvsbyn. Har inte riktigt kommit på vad vi ska hitta på men nått ska det väl bli iallafall.

080426

Puhh, igårdagen var jobbigt med allt bärande av skrotet vi har haft liggandes här, men allting gick jättebra och hyffsat fort fick vi bort det, plus att vi även passande på att tömma det som var i garaget och inte trodde vi att det skulle vara så mycket men nu är det ju gjort så nu slipper vi tänka på det nå mer. Vi slängde även skötbordet som kvinnan (som bodde här innan oss) lämnat kvar för nu har det trots allt hunnit gå 2 1/2 månad sen vi flyttade in plus att jag har hunnit sms:a henne om det två gånger, så nu fick det vara nog.

Nu har vi bara kvar att grundmåla väggarna innan vi ska börja med tapetseringen men det blir imorgon som vi ska tapetsera så vi har ingen brådska med målningen. Jag och Alexander har även hunnit med att vara på svktr:s årliga utsällning här i skellefteå och jag tror att det är första året som är på en utsällningen utan att ens äga en hund! Lite konstigt känns det ju men samtidigt så skönt att slippa alla promenader och pälsvård, så vi kommer nog att vara utan hund ett bra tag till om vi en ens köper hund nån gång.

Kvällen kommer att bli lugn med god middag och en massa mys framför tv:n.

080425

so far so good med spacklingen, det ser riktigt bra ut faktiskt, så nu under tiden det torkar ska vi hämta släpet och fara till tippen. Hoppas verkligen att vi kan börja tapetsera imorgon men jag har ångrar mig (igen) det blir nog inte bra att ha två väggar med den mönstrade tapeten så det kanske blir en fondvägg (igen), jag vet att det är tråkigt med det blir nog tyvärr inte bra om vi gör som jag ville från början.

Lilleman har haft en superbra natt, varken jag eller Marcus har behövt vara upp inatt så utevistelsen igår var nog bara bra.

080424

F*n,  vagnen hade dom inte fått hem ännu men kvinnan trodde att dom skulle få hem dom antingen imorgon eller på måndag så nu hoppas jag att hon ringer imorgon och säger att dom har kommit. Nu har vi allafall börjat med med rummet där uppe, alexanders rum har fått stå för förvaring av sakerna som var i rummet plus glovet som ska sättas in när vi har tapetserat.

Ser dessutom att jag skriver fel datum då och då, men som sagt så har jag blivit "dygnsvild" nu då jag är hemma.
Idag så har det varit en superbra bra, lunch på stan med Sara och sen då vi hade kommit hem så blev det en trevlig eftermiddag med ett gäng i solen, så nu har både jag och Alexander fått lite färg på kinderna.

080424

Nu ni, har vi hittat den vagn som vi ska köpa, vi ska till och med fara och köpa den nu då Marcus kommer hem från jobbet. Trodde inte att dom skulle få in dom här vagnarna igen till barnens hus men så damp det ner ett reklamblad idag och vips så fanns den med i den. Nu håller vi bara tummarna för att den finns här i skellefteå och att det finns kvar några......

080423

Nu äntligen så har vi fått ut dessa hemska garderober som har stått och skräpat däruppe, och inte var det svårt att få ner dom heller vilket vi trodde att det skulle vara så då slapp vi ju montera sönder dom. Gårdagen var en trevlig dag som bestod av en lång promenad efter lunch som avslutades med en stund vid lekparken där vi satte oss ner för att sola och det var gudomligt skönt. Idag så får vi se vad som händer inget är bestämt med kanske blir det en sväng på stan. sen ikväll så får vi se ifall vi börjar med tredjerummet, men det är ju såååå mycket att göra där och jag vill ju att det ska gå fort, men det kommer det nog inte att göra i vilket fall som helst. Bara underarbetet blir gjort så ska det väl inte va nå störra problem intalar jag mig själv. Tapeter har jag redan betsämt och det blir en härlig ljusbrun färg och har tror att det kommer att bli superfint och mysigt.

080423

igår då Alexander skulle bada så visade han att han visst kan "gå" med hjälp, så nu vet vi att han kan bara motivationen finns där, så nu blir det att ställa fram badbaljan. Då han hade badat klart igår så blev det världens liv för att skulle minsann inte kliva upp utan bada hela kvällen, han var säkert arg i en halvtimme efteråt, han har en vilja som heter duga. Idag så blir det att fara en sväng till stan, sen så ska Alexander leka och busa med Nellie en stund, kanske får han prova hennes fina gunga också. Ikväll så ska vi försöka få ner garderoberna som står på övervåningen hela och fina eftersom Marcus mamma ville ha dom, men jag tror att det blir svårt eftersom dom är så stora och klumpiga och våran trapp är liten och smal. Men ner ska dom till vilket pris som helst för nu ska min nya fina garderob få plats och resten av skrotet som finns på altanen ska bort på Fredag. Kvinnan som bodde här före oss har lämnat kvar ett skötbord och jag vet inte hur många gånger jag har bett henne att komma och hämta sin saker så nu får väl det också fara på skroten för inte har jag tänkt att ha det liggandes här inte.

080422

Sitter här alldes nyvaken och pigg, tror att det är solen som gör att man känner sig pigg. Funderar hur jag ska hinna med allt som ska göras i veckan men jag kan ju inte göra mer än en sak samtidigt. Vi ska dessutom hinna med att fara och kolla på utemöbler, hoppas att vi hittar det vi vill ha så att vi kan beställa samtidigt så att vi slipper sitta på våra nuvarande stolar man får träsmak av. Måste dessutom hinna med att fara på stan en sväng för nu måste jag hitta en vårjacka, jag håller på att svettas ihjäl då jag är ute och promenerar på dagarna i min vinterjacka.

080421

Eftersom jag snart fyller år (ca en måndad kvar) så tänkte jag passa på att önska ett x antal hantverkare (snickare och målare och varför inte en köksmontör) som kommer och gör klart det som är ogjort, snacka om en bra present, inte för att jag tror att den kommer att slå in men det kostar inget att önska.

080421

Denna dag har jag och Alexander haft mycket på schemat, han vaknade klockan 05.30 (puhh, vad jag var trött), gick ut och satte igång två tvättmaskiner i tvättstugan, klockan 09.30 gick vi till öppna förskolan och sen klockan 11 gick vi hemåt för att hämta in tvätten, sen äta lite lunch sen iväg för att bada med föräldragruppen klockan 13.00, var hemma vid 15.30, lilleman var hungrig och åt en tidig middag och sen vänta på att Marcus skulle komma hem och då for jag iväg och handlade, så nu sitter jag i soffan och ska förmodligen göra det resten av kvällen.

Återigen så tyckte Alexander att det var superroligt att bada och denna gång så fick han även prova bada i bubbelbad, vilket nästan var roligare än i vanliga bassängen,om inte annat så var det då mycket behaglig temperatur i bubbelbadet. Tror att han kommer att somna och sova som en stock inatt, för han var alldeles slut då vi kom hem idag.

080420

image14

Tänkte att jag skulle ta och lägga upp en bild på våran lilla prins Alexander, som nu är 8 1/2 månad! Tiden den rinner bara iväg och snart så blir han stora killen och ska börja på dagis, fast det är först då han blir 1 år som det ska ske men den dagen är ju snart här som dagarna springer iväg. Igår så fick Alexander bada i badbajlan här hos mormor och morfar, och lillkillen tyckte det var hur roligt som helst och då det var dags att stiga upp så blev det tår och tandagnissel, men det gick över då han fick sin välling. Sen var det dags för att gå och sova och lillkillen var jättetrött och somnade som en stock och sov tills klockan var 06.30  och då fick momor och morfar rycka in och ta han den här morgonen så att jag fick mig en sovmorgon till klockan var 09.00, skönt och välbehövligt var det. Ska ta och fara in en sväng till stan nu, inte för att jag har tänkt att handla nå men bara för att göra någonting annat än att sitta inne en dag som denna. Kommer nog att åka hem ikväll så att jag är hemma då Alexander ska sova, allatså där vid sju.




080419

Idag så har jag, mamma och lilleman varit en sväng till Ikea och det blev en hel del grejer som följde hem, impulsköpte en klädgarderob och en mindre garderob som ska stå i toaletten på övervåningen. Sen så blev det ju en hel del annat också men inget onödigt, inte så mycket som ett enda ljus, det ni!!! Hur som helst så blev det överfullt i bilen, vi rymde, en fullstor garderob (två paket), två mindre garderober ( en till mamma), barnvagnen, tre fulla ikea påsar och en badbalja, det var inte så mycket med plats över till oss med andra ord eller rättare sagt till mig som satt där bak. Här är en del av sakerna jag hade med mig hem:

KULLEN Garderob med 3 dörrar
ANEBODA klädskåp


SMILA SOL Plafond

BARNSLIG DJUR Haklapp


LÄTTSAM Potta
KNAPPA Taklampa

GODIS MIX Glas
KORALL SKÖLDPADDA förvaringskorg



FANTASI BARNSLIG Tavla, set om 3
Det var en del av sakerna jag köpt, som vanligt så blev det ju en hel del till lilla gubben, men han behöver ju saker till sitt nya, fina rum.

I helgen så är jag ju som sagt i piteå, men jag åker nog hem imorgon trots att Marcus jobbar tills på måndag, men jag har en hel del saker att göra hemma såsom tvätta och städa och sen så ska vi ju träffas i föräldragruppen, hoppas att det blir så att vi ska bada skulle vara roligt för lilleman. Näe nu ska jag lägga mig och titta på tv är jättetrött så det blir en tidig kväll och sen morgon....

080416

Idag så har jag varit på lunch hos Linnea, mycket trevligt men lilleman fick vara hemma med pappa. Skönt att få liten egen tid och att kunna sitta och surra helt utan vidare. Idag så fick jag lillemans bode från meandi som jag har beställt år han.

giraff body

Jag vet att det är en "tjej färg" men den gröna var inte lika fin plus att jag tror att lilleman kommer att bli jättefin i den här bodyn då han ska vara ute och röja i sommar.  Tycker om bodysar som har lite längre ben som den här, perket till sommaren, det blir nästan som allt i ett, t-shirt och short. Sjläv så har jag beställt en jättefin skortklänning från ellos den kommer 10 maj, plus att det "råkade" trilla ner en sak till lilleman också i varukorgen men det vara bara en sak!
Zooma

Vet inte om jag redan har lagt ut en bild förr men, den är så fin att man inte kan sluta titta på den....näe så besatt är jag inte av den men snygg är den!

Hann även med att springa in på Lindex idag och tror ni inte att jag hittade en jättefin vårjacka till Alexander, var ut en sväng ikväll med vagnen så att han fick prova jackan och den passar han så bra. 

080416

Tänkt att solen kan göra så mycket då man vaknar upp på morgonen, imrose så vaknade jag nästan med ett leende fastän klockan bara var 06.30, man blirrent ut sagt glad av solen. Idag så blir det lunch och promenad med Sara och Ebba, ska bli trevligt, hoppas bara solen väljer att stanna tills efter lunch. Angående vagnen så blir det inte att köpa crescent vagnen, för den dom hade kvar i affärer skulle dom reparera och hon visste inte när hon skulle få tag i grejerna, så då få vi leta vidare istället. Så det blir nog säkert en annan vagn då eftersom crescent vagnar är så dyra i vanliga fall. Kanske blir det en swift i allafall. Ok ni är nog säkert uttråkade av mitt tjat vad gäller vagnar så nu ska jag inte skriva nå mer om det föränn vi har köpt en. I helgen så blir det i allafall att fara till piteå, marcus jobbar hela helgen och inte är det roligt att sitta hemma jsälv inte. Kanske blir det ikea, skulle vara skoj, skulle vara ännu rokigare om jag hade mitt trejde rum klart men nästa vecka är marcus ledig hela 5 dagar så då hade vi tänkt hinna klart rummet, så vi måste nog lämna bort lilleman nån natt för att vi ska hinna med allt på 5 dagar, men det känns som att det kan vara värt det så då kan vi började möblera och använda rummet. Nog för att man kan använda rummet idag som det är men jag kan inte sluta titta på väggarna (som ser gräsliga ut) varje gång jag är där inne. För er som inte sett hur vi bort så hade jag tänkt att lägga upp nå bilder på de rum vi gjort om, så jag kan ju försöka lägga upp dom ikväll. Näe nu ska jag hoppa in i duschen innan lilleman vaknar.

080415

Nu är det dags att få tummer ur ****** och börja md att fixa det trejde och sista rummet, det är dag nu tycker i allafall jag och sen så tycker jag att vi far på tippen med allt som ligger och skräpar på altanen så att vi kan köpa bord och stolar så att vi kan sitta där till våren/sommaren. Lilleman ska på en gunga som han kan gunga i då jag ska sola och bli brun!
Igår kväll var jag så himla trött att jag gick och la mig klockan 21 och det var välbehövligt för jag somnade direkt och vaknade av att lilleman ville komma över till oss där vid 01.30 och sen så fick jag sova till 07, inte illa så idag känner jag mig ganska så pigg. Idag så ska jag fara och titta på tapeter och se vad det blir för nått i rummet, tror jag vet vad jag vill ha men har dessvärre inte hittat en tapet som skulle passa så kanske måste jag ändå mig till nått annat.

080414

Inatt så har lilleman sovit hela natten i sin säng utan att jag har behövt stiga upp och lägga han tillrätta och ge han tutten, jag har förvisso hört han några gånger men han måste ju ha somnat om själv, hoppas att det fortsätter lika bra.

Har hittat en annan vagn som jag nu har tänkt att köpa, eller vi hade ju tittat på den från början men då var den alldels för dyr för att vara en andra  vagn men nu rear dom ut 07:orna till ett pris av 2000:-, och med bussfrakt så kanske det blir 500:- till men det är det ju värt om man får den vagn som man allra helst vil ha. Den största skillnaden mellan den första vagnen som vi skulle köpa och den här är att denna vagn har ett svängbart framhjul vilket innebär att det blir ju smidigare att  ta sig fram.

I morse då jag steg upp höll jag på att få en chock då jag såg att det har snöat 2-3 decimeter med snö, huvva det är så tråkigt att behöva skotta, för att inte tala om att måsta göra det i mitten av april, man kan ju nästan tro att det är ett sent aprilskämt, fast det verkar inte så iallafall, tyvärr. Idag så hade jag tänkt att hinna iväg till Cv och handla men jag tror att jag nog måste vänta med att handla tills marcus kommer hem för han tog bilen i morse och lite tungt blir det att storhandla med vagnen. Kanske blir det att fara till öppna förskola nu på morgonen.

 fddah   m,µ lilleman råkade komma åt tangenterna......

Nu är det dags att klä på mig om jag ska hinna iväg till nio.

080410

Huvva det kryper och kliar i hela min kropp, ingen härlig känsla precis. Nåja idag var det precis en vecka sen jag såg solen sist och gissa om jag blev glad då jag såg solen komma fram imorse, hoppas att det nu håller i sig och att snön tinar bort, är så less på all denna snö och slask. Jobbade kväll igår och gissa om jag är trött idag, man är ju inte precis van att jobba och slita men nu ska jag snart ta och gå och lägga mig för att sova. ZZzzZZzZzzzzZ.

080410

Plus i kassan.
Jajjemensan, jag har fått tillbaka pengar på skatten, det är inte många år det har hänt och inte är det mycket pengar heller men jag behöver iallafall inte betala tillbaka. Jippi.

080410

Jag blir lika förundrad varje gång jag se på barnmorskorna på tv och undrar hur f*n man kan välja att föda barn i tv, det är ju inte direkt smickrande när man ligger och har pain as hell och är "drogad" (luftgas) att när man föröker prata så sluddrar man och säger nått helt orelevant. Okej jag tror dom flesta har överseende med sånt men ändå, jag skulle ALDRIG föda barn i tv, och vill man ha ett minne för livet så kan man väl köpa sig en filmkamera och be mannen att filma inte för att jag förstår hur nån kan glömma en förlossning, man minns det man behöver minnas och det är väl tur för annars så skulle nog jag aldrig mer föda barn. Missförstå mig rätt, jag tycker att dom som väljer att föda barn i tv är modiga men inget för mig. Men om jag nu skulle erbjudas en större summa pengar för att göra det så skulle jag väl kanske tänka över.

080409

Idag så har jag haft besök av de andra mammorna i föräldragruppen, mycket trevligt och lilleman var på bra humör nästan hela tiden, där på slutet så tog krafterna slut så han fick gå och sussa ett tag. Till middag så blev det snabbmat orkade inte ställa mig och laga mat plus att jag inte har nån fantasi längre till att laga mat. Ikväll så blir det att ta de lugn och bara glo på tv, tror till och med att jag ska gå och lägga mig en stund nu för jag är lite småtrött.

080408

Dagen har slutat bättre, Marcus tog lillen på eftermiddagen så då fick jag slutföra mitt projekt och inte blev det bra heller men vad göra? Nåja jag överlever nog, jag ska ju inte bo i klädkammaren. Lilleman blev på bättre humör efter en stunds vila så på eftermiddagen har humöret varit på topp. Har dessutom hunnit med att städa lite, men huvva vad mycket mer det är att städa nun är vi bor såhär stort jämfört med tvåan. näe nu ska jag lägga mig i soffan och se på lite tv.

080408

Shit, idag så har vi inte en bra dag här. Började där vid 08.00 imorse att måla klädkammaren och det blir inte ens bra så nu väntar jag på att färgen ska torka någorlunda så att jag kan sätta upp två, tre våder tapet och täcka det värsta och dessutom så är lilleman inte på sitt bästa humör, gnällig, enivs och värgar sova så ni kan ju tänka er hur lätt det är att göra någonting alls här idag, och just det jag glömde nämna at jag även har tvättid just nu så det
är många bollar i luften nu. Puh, är alleles slut. Kanske, kanske, hoppas, hoppas att han somnar nu.....verkar som det men jag ska inte ropa hej ännu. Nåja var bara tvungen att få gnälla av mig. Hoppas att dagen slutar bättre än vad den har bröjat.

080407

Idag så har lilleman för första gången gått i sin gåstol, både framåt och bakåt, ett stort framsteg och nog tyckte han allt att det var roligare att vara i den nu då han kan röra sig med den än då han inte kunde.
När jag skulle laga mat idag så skar jag mig med en kniv så nu sitter jag här med tjocka bandage över fingrarna så att jag knappt kan skriva, och inte var marcus hemma heller så att han kunde plåstra om mig så det fick jag fixa själv, fast med hjälp av en kompis förstås. Jo idag så har jag ju även klippt mitt hår och det blev riktigt bra, är helnöjd. Kortare bak och längre framtill. Kanske lägger jag upp ett fint kort på nya frillan men vi får väl se hur det blir med den saken. Näe nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv.

080406

Förresten så har jag hittat den vagn jag vill ha nu och priset på 1500 spänn är ju kanon plus att jag får i den färgen som jag vill ha.



Vad tycks,snygg va?

080406

Denna natt har inte varit roligt, inte för att lilleman har sovit dåligt utan för atthanhar legat och sparkat mot mig hela natten så till slut la jag mig i fotändan och då fick jag mignån timmes sömn iallafall, och i vanliga fall så brukar ju inte lilleman sova med oss föränn där på morgonsidan men inatt vaknade han strax efter 23 och då  luktade det illa i blöjan och inte nog med det så spydde han då jag tog upp han  så därför  fick han komma och sova hos oss.
den här dagen blir nog lugn, kanske blir det en promenad i eftermiddag, hopppas bara att solen vill komma fram då kanske vi kan prova lillens nya brillor. Hittade ett par blåa till han på Barnen hus igår och dom kanske inte är dom snyggste men det finns inte så stort utbud och speciellt inte till killar har jag märkt. Imorgon så ryker håret, längtar men samtidigt så är jag nervös över att det inte ska bli så fint som jag hoppas på men å andra sidan så växer det ju ut igen så det ärväl bara att klippa och se.

080405

Har varit en sväng till barnen hus idag och tittat på sittvagnar och tror ni inte att jag hittade en vagn jag vill ha men prislappen sa något annat, 4400 spänn är lite för mycket för en sittvagn MEN det var snygg......helt i min smak och inte nått för marcus med andra ord. så det är bara att leta vidare efter den perfekta vagnen för oss, tips mottages gärna!
Har egentligen inte tid att sitt här just nu ,måste börja med middagen......

080404

Ser att det var några dagar sen jag skrev här men det kanske inte är så konstigt eftersom våran dator inte mått sådär jättebra, men nu ser den kryare ut iaffalfall.
Lilleman blir åtta månader idag, tänk vad tiden har gått fort, men framsteg går inte lika snabbt, att rulla runt går utan problem nu likaså att sitta men det där med  att ta sig fram går inte så bra , ibland så kommer han en bit men sen tar det stopp och då "ids" han inte försöka  nå mer.  Imorse så fick han för sig att stiga upp klockan 05.00 , jippi, mamma och pappa var inte lika pigga som han men det är bara att masa sig upp och roa lillgrabben, men som tur var så ville han sova igen då klockan var 07.45 så då fick även jag mig en tupplur på nån timme.

Kan ju berätta att det blir inte att köpa bilen som vi var intresserad av, (vet inte om jag har sagt det redan), men det var gåonting om kredit på bilen som den nuvarande ägaren hade och att kreditet var bunden till bilen och vi vill ju inte betala mer än nödvändigt. Så nu letar vi igen men det ser mörkt ut på den fronten inte så månag bilar till salu av den sorten vi vill ha men det är väl bara att vänta och se, nån gång ska det väl vara våran tur att hitta den rätta.

Jag har inte heller hunnit med att måla som jag skrev sist och vet inte när jag ska ha tid med det eftersom marcus bara är ledig nu på lördag och han har inte heller varit ledig nån dag tidigare i veckan heller så det får bli nån annan vecka eller månad som det ser ut just nu.

Har precis bokat en klipptid nu på måndag, så nu ryker mitt hår och förhoppningsvis så blir den en snygg page (fast av den längre modellen) som är kort i nacken och längre framtill, är lite nervös för att klippa av så mycket av håret men alldeles nödvändigt vill jag lova.

080401

jaha då fungerar bloggen som den ska nu igen.....

Vi har hittat en bil eller rättare sagt marcus, ska bli spännande att höra ifall han har köpt bilen eller inte nu då han kommer hem från jobber, skriver hur det gick med den saken imorgon. Annars så har det inte hänt så mycket här, marcus har lagt klart golvet där uppe i hallen och nu imorgon så ska jag måla dörrkarmarna och taket vitt, kanske skvättar jag lite färg på väggarna också, så jag kan leva med det tills vi ska tapetsera där. Hoppas att det blir lika fint väder imorgon som det har varit idag så att man kan gå en lång promenad i solen och kanske så får man lite färg i ansiktet på köpet.


RSS 2.0