080229

Jaha nu sitter jag i telefonkö till sjukvårdsrådgivningen, vilken tid det tar alltså, var nr 8 från början och har väl suttit nu i kö i 45 min, inte klokt. Nåja det är ju för lillemans skull. Hoppas att vi får en ny tid så att dom frå kolla i öronen igen, onödigt ifall infammationen skulle komma tillbaka.

Hoppas på att få igång mitt eget internet nu på tisdag, det skulle komma en reparatör och fixa till där uttaget är. 


080226

hejåhå, det var inte igår man skrev här inte, men inte så konstigt kanske då vi inte har internet hemma hos oss nu, men om en vecka så har vi förhoppningsvis det !

Flytten har gått bra, men det är fortfarande stökigt hemma men snart så kanske det börjar arta sig, ska beställa tapeter till lillemans rum så att det blir klart nån gång.  Nåja har inte tid att skriva mera nu!! 

080217

Har egentligen inte tid att sitta så mycket vid datorn så mycket just nu men ett liten inlägg ska väl hinnas med trots att jag är trött.

I fredags så fick vi nycklarna till lägenheten så hela helgen ha vi varit där och fixat till två vårat sovrum och vardagsrummet så nu kan vi börja med att flytta in lite saker, har varit där en sväng ikväll och plockat upp lite saker till köket och så har jag dammsugit och vaskat av golven.

Imorgon så blir det att fara och kolla på lister till golven och nya dörrar, det kommer att bli så fint när vi är klara med allt, näst på tur så ska vi fixa till lillemans blivande rum.

080213

Nu är det eko här i våran lägenhet, allting är nerplockat från väggarna och nu har vi även tagit ner gardinerna så det är inte direkt hemtrevligt vill jag lova. Snart så åker även sängen ner i mindre bitar så då blir det nästan som att sova på golvet. Nu har vi äv fixat och flyttat en del av våra försäkringar och sagt upp telefonen nu har vi bara internet kvar som vi måste säga upp, det är en hel del saker kvar att göra med andra ord. Har inte tid att skriva nå mer måste fortsätta med  packningen.

080210

Är så trött att jag ser i kors har till och med hunnit sova två timmar nu ikväll så snart piggnar jag väl till och kan inte sova ikväll. Har börjat med att regngöra ugnen och det går inge vidare, har väl hållit på i tre timmar totalt och är inte på långa vägar klar. Med packningen så går det bättre vi har inte så mycket kvar, ska ta det sista nu till veckan och se så ska jag nog börja "förstäda" ännu mer så att det bir lättare att städa ordentlig sen. Har inte hunnit med så mycket annat i helgen, förrutom att titta på sport då men det är ju som obligatoriskt.

080208

Har varit en sväng på stan, en snabb sådan men det är nog första gången som jag inte har hittat någonting till lilleman utan bara till mig själv, nästan alla barnkläder var utplockade sen rean så jag antar att det snart fylls på igen. En liten sak fick han och det var nya gardiner till sitt kommande rum, kan ju ta ett tag innan dom kommer att hängas upp eftersom jag måste sy dom själv och det lär ju inte vara gjort på en kvart då jag aldrig tidigare har sytt gardiner. Nån gång ska ju vara den första!
Fyndade en riktigt snygg bh på rean så nu slipper jag ha dessa gräsliga amingsbh:ar, är så less på dom och inte är dom snygga heller.

080207

Inatt så har lilleman sovit hela natten tills klockan var 05.30 så både jag och marcus fick känna oss utvilade imorse eller iallafall jag eftersom jag gick och la mig redan klockan 21.00.

Imorgon blir det nog att fara på stan en sväng, måste köpa nå nya kläder till våran lilla plutt som inte är så liten längre. Måste framför allt köpa nya pyamaser i en storlek större men det skulle ju inte göra nått ifall jag hittade andra snygga kläder. Mindre roligt för min plånbok förstås! 

080206

Idag så blir det premiär med tandborsten för lillemans del, läste idag i en bok att man skulle börja borsta tänderna så fort dom har kommit fram så det är väl hög tid att börja nu då två redan har kommit fram. Fick hem räkningen på lillemans försäkring idag och inte är den billigt heller, men det är han värd, varenda krona!

Min yrsel har fortfarande inte släppt plus att jag nu har lite spänningshuvudvärk som inte släpper med värktablett, så det är bara att härda ut och hoppas att jag mår bättre imorgon.

080206

Imorse då jag vaknade så trodde jag inte att jag skulle ta mig ur sängen, så fort jag öppnade ögonen så snurrade hela rummet och då jag gjorde ett försök att ta mig upp så mådde jag pyton. Brukar ha sådär ibland på mornarna men det brukar aldrig hålla i sig så länge som det gjorde imorse och självklart så var jag u själv med lilleman imorse eftersom marcus var på jobbet så jag hade ju inte så mycket till val än att stiga upp.

Tror att det blir en lugn dag idag och så det gör inget att det är mulet ute. Men jag ska nog ändå ta mig liten promenad för det är alltid skönt med frisk luft. 

080205

gahhh vad jag är trött, lilleman har sovit dåligt hela natten, både jag och marcus har väl bara sovat nån timme och nu står snart ögonen i kors på mig, tror att det blir en tidig kväll, typ då lilleman lägger sig där vid åtta.

Fettsisdag idag och inte har jag ätit nån semla idag, tror inte att det blir nån överhuvudtaget eftersom jag inte är så förtsjust i dom. Något säger mig att Marcus kommer minst att äta 4 semlor idag, som alla andra dagar så länge semlor säljs, skulle vara roligt att räkna hur mycket pengar han lägger ut på semlor, nog är det alltid några hundra, kanske uppemot tusen, och jag skämtar inte, han fullkomligen ÄLSKAR semlor.

Näe nu ska jag ta och förbereda lite mat till marcus innan han far iväg till jobbet.

080204

Nu har vi packat nästan allting i klädkammaren och det blev en hel del kartonger! Vi har lämnat alla kläder åt lilleman och sen så har vi lämnat de kläder som vi använder mest, så har jag samma tröja och byxor några dagar i rad så vet ni varför!
Imorgon så blir det att börja med att ta ner alla tavlor och annat som hänger på väggarna, men jag vet inte om kartongerna räcker eller om det blir en sväng till piteå igen för att hämta mer kartonger. Tur att vi fortfarande har tid på oss. Gjorde även ett försök till att rengöra min väl ingrodda ugn i kväll men det blev inte så lyckat tror att jag måste inhandla svinto och gnugg ännu mera. Jag har varit väldigt dålig på att regnöra den ordentligt under de år vi bott här så jag får skylla mig själv att den ser ut som den gör nu.

Annars så har det inte hänt så mycket mer här idag, mest tagit det lugnt!

Godnatt!


080204

Idag så har våran lilla kille blivit stora kille, hela 6 månader. Tiden har gått så fort, det var ju nyss han låg på bröstet och tittade på mamma och pappa för första gången. Nu jollrar han, äter gröt, fått två tänder och snart kan han sitta!

Hade tänkt att börja packa ner saker idag, tänkte börja i köket och sen ta toan, måste även boka en tvättid nästa vecka då marcus är ledig för jag hade tänkt att tvätta alla sängkläder och annat som man inte tvättar varje gång.
Mindre än två veckor kvar nu och det känns härligt, snart slipper vi denna trånga, gräsliga lägenhet och kommer att bo i våran egen. Känns superbra att man kan göra om vad man vill utan att man behöver fråga nån!

Sitter just och ser ett inspelat super bowl från inatt eller rättare sagt det är marcus som ser och jag sitter vid datorn, men det är då inte ett dugg spännade, dom kommer ju ingen vart och lite mål, det kanske inte brukar va mera spännade vad vet jag.....

080201

Idag så har lilleman varit och badat för fösta gången på ett badhus, och allting gick så himla bra. Ska väl inte säga att det var en hit från första stund men efter ett tag så började han att sprattla i vatten och då blev det roligare! Längtar redan till nästa gång vi ska på badhus!

RSS 2.0