tidig morgon

Jag och lilleman sitter här i vardagsrummet och är vakna eller rättare sagt  lilleman är KLARvaken, han ligger i sitt babygm och är alldeles nöjd. Själv så har jag lyckas äta både det ena och det andra som inte är så nyttigt, ostkrokar, gokaka och gott och blandat. Gott är det men jag vet inte om det är så lyckat att äta det så pass tidigt på morgonen men något måste jag ju få unna mig. 

Hör även att min granne (som typ är döv) har stigit upp, han spelar radion så högt att jag brukar vakna och måsta lyssna på nyheterna som är klockan 06.00. Ibland spelar han så högt att till och med Marcus vaknar och dom som känner Marcus vet att då är det högt!!! Nåja nu var jag ju redan vaken idag så det spelar ingen roll men det är aldrig roligt att vakna till det.

Ska nog slå på tvn nu och se ifall det är något som finns att se förutom nyhetsmorgon, det är så kasst. Hade det inte varit bättre att ha nyheterna en gång i timme istället för varje halvtimme plus att det är samma nyheter hela morgon jag blir så less.

Godmorgon 

tjhi vad jag fick...

Det är inte så lätt att tvätta själv då man har en liten bäbis, det har jag fått erfara idag. Men tur som jag hade så somande han i sin vagn så jag tog med han ut i vagnen varje gång jag var ut i tvättstugan. Tur att vi har så många maskiner att tvätt i för det gick ganska så snabbt att tvätta trots att jag hade enormt mycket med tvätt.
Passade även på i samma veva att skura golven även det var välbehövligt, och det är trevligt när man känner att det luktar nystädat hemma.

Hmmm ser att det haglar ute, och inga så små hagel kommer det, man får väl hjärnskakning om man går ut nu...huvva nu påminns man om att vintern snart är här Det är inte sant vad det vräker ner trots att solen är framme. Tur är att det inte är så ihållande men ändå, stackars dom som är ute och inte har nån stans att gå in.

Funderar vad det ska bli till middag idag har som vanligt ingen ide, korv eller nå som vanligt är så himla less på att måste tänka på vad det ska bli för mat varje dag, snart anställer jag en kock  (önsketänkande). Nåja Marcus får väl knugga sina geniknölar och tänka ut vad vi ska käka.


beskviken..

Att det aldrig ska bli rätt, fast jag ska inte säga med vad det kan jag göra senare när det svart på vitt blir rätt, inte för att jag har så stora förhoppningar på det men nån gång så kanske allting ska stämma. Jag tror att dom bara har nötter i hjärnan, ni kommer att fatta sen vad jag snackar om.

Har återigen varit på stan denna gång för att fastställa/skriva under faderskapet på Alexander, inga bekymmer, det enda som behövdes var tre underskrifter av både mig och Marcus, lätt som en plätt, så nu har lillen en pappa på papper också. Passade även på att skriva under på delad vårdnad, trodde inte att det var ett separat papper, så totalt blev det väl fyra underskrifter.

Kunde inte låta bli att gå in på CK, och då blev jag helt plötsligt 700 spänn fattigare, köpte en jacka på vero moda.Kunde inte låta bli men en jacka var välbehövligt så det var välinvesterat. Jackan passar perfekt som höst och vår jacka eventuellt som vinterjacka också men då får det gärna vara lite varmare vinterväder.

Har just målat mina naglar i nån rosa-röd färg har inte bestämt mig ifall det är snyggt eller inte, tänkte vänja ögat tills imorgon sen så får jag se ifall jag låter det sitta kvar gå bort. Det värsta är ju att om och när jag tar bort det så blir ju som naglarna lätt röda fastän man har använt borttagningsmedel, nån som vet nåt knep mot detta? tipsa mig gärna.  

Har en välbehövlig tvättid imorgon, har massvis med tvätt ungefär sju maskiner skulle jag kunna tro, inte nå mindre i allafall, kanske mer. Tur att det går snabbt att tvätta i våran tvättstuga, men det är dock jobbigt att bära ner all tvätt och sortera den innan det ska in i maskinerna.

Sitter och väntar (som varje onsdag) på project runway och what about brian att det ska bröja otur att programmen sänds samma tid fast här hos oss så brukar man inte behöva välja för titt som tätt så brukar (vanligtvis) trean försvinna i nån timme just som man vill se nått. Men ikväll så hoppas jag att inte det händer utan att jag får spela in ett program istället.

Tänkte under tiden som jag väntar gå en prommis med Alexander känns som att det skulle behövas så här efter maten, känner mig stinn i magen. Hade tänkt börja leva ett nytt och hälsosammare liv men det vette f*n när det blir av, har ingen ork till det just nu men samtidigt så vill jag ju bli av med dessa överflödiga kilon snart. Hade dock tänkt börja mammagympa där man får ta med sitt barn, kul att även träffa andra mammor som nyss fått barn.


Framsteg

Lillen kan fästa blicken nu, 3 veckor gammal. Det är så himla roligt och mysigt då han ligger och kollar på en. Alexander har även fått ett babygym av mormor idag, han har dock inte provat det ännu men jag antar att han kommer att tycka det är jätteroligt, om inte annat då han blir lite äldre.

Ska stanna här i piteå tills imorgon, Marcus skulle visst jobba natt både idag och imorgon så jag tyckte att det blev lite många nätter att vara själv, vilket jag inte tycker är roligt speciellt inte nu då det har börjat bli bäcksvart ute på kvällarna. Läskigt. Måste verkligen pallra mig hem imorgon, har en del att göra i lägenheten, typ att städa och tvätta. Man blir trött bara av att tänka på det, usch. Jag kan ju alltid hoppas att marcus har gjort det innan jag kommer hem men det skulle vara kors i taket.

Har köpt hårfärg (mörkbrunt) idag på stan, så nu ska jag äntligen få blir lite finare i håret och inte se ut som en skata längre, yeees vad härligt.


Trötter

Känner mig ganska så sliten just nu, är väldigt trött, trots att jag får sova bra på nätterna. Det känns som om jag skulle kunna sova i ett dygn. Är fortfarande kvar i piteå ska förmodligen hem imorgon eftersom Marcus ska jobba imorgon, men han börjar inte föränn klockan 17.00 så man behöver inte stressa hem, vilket är bra. Ska försöka hinna springa på stan imorgon och köpa ett tyg som jag ska ha till en tavla. Det kommer att bli så fint när tavlan väl är på plats, men det är ju lite jobb med det hela.

Har fått de flesta av mina Ikea på plats och det blev mycket bra, speciellt med skoskåpet som står nere i hallen, skönt att få bort alla skor från golvet då vi inte har så stor hall. Väntar dock fortfarande på att Marcus ska sätta ihop min fina lampa som ska stå bakom soffan men hänga över bordet, tror att det kommer att bli så snyyyygt!!!

Missade tvättiden i fredags vilket innebär att jag har massvis med tvätt, och snart inga kläder att ha, inte ens en handduk att torka sig med, tragiskt!!! Måste bli bättre på att passa dessa tider för jag blir galen på att ha så mycket med tvätt, men det är ju sjävförvollat. 

Har även träffat Lilly i helgen, hon ser ut att trivas väldigt bra hos syrran, lagt på sig tror jag också att hon har gjort men det är välbehövligt. Har lämnat en del av hennes favorit leksaker åt henne så att hon kan leka och busa.
 
Kommer snart att få fyrkantiga ögon av allt tv tittande den kommande veckan, är helt galen i VM kan inte slita mig från tvn, det finns inget som är ointressant. Skulle helst av allt vara på plats om jag kunde men får nöja mig med att se det på tvn. Eftersom det inte är vm varje år så känner jag att det är helt ok att sitta och glo på tv så mycket. Enda nackdelen är att det går i Japan och att det mesta sänds under natten, för det är ju lite tungt att stiga upp där vid tre och hålla sig vaken. Nåja tur att det går repris på förmiddagen.

Godnatt och sov gott!!!   

skit väder

Den enda dagen på hela veckan som jag hade planerat att göra något så regnar det, typiskt. Hade tänkt gå på stan här i piteå (har inte gjort det på evigheter) men det är inte så roligt att gå på stan med vagnen om det regnar, och inte ser det ut att klarna upp den närmsta tiden heller. Nåja sitter och väntar på att en kompis ska titta förbi här, plus att jag ska nog färga mitt förskräckliga hår idag, jippi!!!
 
Å andra sidan så är det nog kanske inte så tokigt att det regnar idag eftersom friidrotts vm har börjat så då behöver man inte ha dåligt samvete över att inte göra så mycket. Årets höjdpunkt enligt mig, jag fullkomligen ÄLSKAR VM,OS EM you name it! Enda nackdelen är att det sänds live på natten, nog för att eftersändningar går på förmiddagen men jag föredrar att se det innan man hinner läsa resultaten i nån tidning.

Har även hyrt Pledge This med Paris Hilton, var bara tvungen att hyra den. Inte för att jag tror att den är bra utan bara för att se hur korkad filmen är. Den är nog inte så invecklad så man behöver nog inte tänka så mycket då man ser den.

Ha en trevlig lördag

snåla?

Ända sen vi flyttade till skellefteå (för 3.5 åt sedan) så har min pappa skämtat om att "västerbottningar dom är minsann så snåla" fråga mig inte vart han har fått det ifrån tror bara att han säger så för att retas lite men nu har jag minsann upptäckt att det kanske är så att det är norrbottningar som är snåla, för när vi skulle sicka in bb bild till pt så ville dom ha 60 spänn för det och nu idag då jag har sickat in till norran så visade det sig att det var gratis. Ska minsann påpeka det och retas tillbaka.

Ska för örvig till Piteå idag, det blir första helgen som jag och lillen ska vara borta så det blir spännande. Marcus han ska jobba dygn natten till söndag så han kommer upp på söndag morgon då han slutar. Tror dock att vi ska hem på söandag kväll för Marcus jobbar även på måndag.

Har även beställt tid för att fastställa faderskapet åt lillen. Trodde att man fick en massa papper hemsickade som man skulle skriva under men icke, det är bara att pallra sig iväg till kommunhuset för att träffa nån där. Ska allting vara så himla komplicerat? Man skulle ha varit gift med marcus då hade man sluppit allt det här, inte för att vi har funderat på det. Dom som känner mig vet att jag INTE vill gifta mig, inte just nu i allafall och inte i kyrkan, kanske om tio år på nån strand låååååååååångt borta i nått varmt land, och med Marcus såklart!!

Hade tänkt hoppa in i duschen nu medans lillen sover, att duscha nu förtiden hör till lyx man får helt enkelt passa på medans han sover eller då marcus är hemma. 

Här nedan så finns det lite nytagna bilder på min Alexander!




Ha en trevlig fredag  


En dag på stan

Har varit på stan idag och tittat lite på nya kläder, men när jag väl har tänkt att köpa något så hittar jag inget som jag direkt ville ha så det slutade med att jag köpte två nya t-shirts plus en cardigan, kan ju inte gå hem från stan tomhänt. Men som vanligt så får man ju ågest då man shoppar, inte för att det går pengar (vilket brukar vara det vanliga för mig) utan nu är det för att man inte kommer i kläderna. Dom sitter för taskigt på kroppen och då får jag ÅNGEST.  Hittade även en jättefin höst overall åt lillen och en coolt mössa med öron, Marcus var inte lika förtjust i mössan som jag men han kommer att bli så cool i den. Även marcus (kors i taket) shoppade idag, ett par byxor som han ska ha då han jagar. Byxorna hade kostat 2500 spänn men det var 30% på dom så det var ett fynd.

När jag kom hem från stan idag så kom jag på att jag hade glämt att köpa en väldigt vikigt sak, nämligen hårfärg. Mitt hår se för taskigt ut, skulle egentligen behöva klippa det också men jag hoppas att med lite färg så ser det åtminstone lite bättre ut, för nu ser det ut som ett råttbo. Har inte färgat det på evigheter och då menar jag evigheter, jag tror kanske att det var senast där vid jul, alltså 8 månaders sen, ni kan ju tänka er hur det ser ut eller gör inte det.

Har även satt upp lillen reg. skylt med namn på hans vagn idag, blev riktigt bra, vi trodde först inte att det skulle gå att sätta fast den nån stans för våran vagn ser inte riktigt ut som dom flesta där framme, men efter ett tag kom Marcus på hur vi skulle få fast den.  Så nu ser alla vad han heter och då han är född.

Ha en fortsatt trevlig dag

 

Regnbågsbron

Min älskade Maja, kan ej fattat att jag aldrig mer kommer att få se dig, känna din värme och kärlek, helt ofattbart. Vi som upplevt så mycket tillsammans, visste från första gång jag såg dig att du var unik, once in a lifetime har jag sagt hela tiden och har aldrig ångrat mig, kommer aldrig att göra det heller. Älskar dig av hela mitt hjärta.


Such Nuch Triplemint´s Pillow talk
1998-10-28 - 2007-08-22


image7



Regnbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

Författare okänd...


Lillen

Har varit på bvc besök med Alexander idag, allt gick bra, lillen väger nu 3440 g och har blivit hela 52.5 cm lång. Växer så det knakar, och större ska han bli. Annars så har vi haft ganska mycket på schemat idag, hade först tänkt springa  på stan idag och köpa en personlig bok till Alexander, och besöka jobbet. Jobbet hann jag besöka men ides inte springa på stan, det var så varmt ute så det blev en promenad istället, sen på eftermiddagen så var vi till bvc och efter det så for vi till Marcus jobb och lämnade en korvbit och en snusdosa.
 
Lite jobbigt är det då Marcus jobbar så mycket man hinner inte ses så mycket som man skulle vilja. Men dom är ju kort om folk på jobbet så det är ju lika för alla där. Idag så gick han på ett låååååååååångt pass, så nu är det bara jag och lillen hemma.


These shoes are made for walking...

Har då idag för första gången sen förra sommaren provat alla mina snygga sommar, vår och höstskor som jag pga. min graviditet (svullna fötter) inte har kunnat ha denna sommar. Ajjajj säger jag bara, det kommer att ta tid innan mina fötter accepterar att bli instängda i dessa skor igen, men inte ska jag ge mig inte. Måste nog kanske ta och uppdatera mig igen om vilka skor som gäller, har som inte vågat gå in i en sko affärer under denna tid har varit rädd för att frestelsen skulle bli för stor.
Det blev den en gång här i våras också, såg ett par jättefina slip in skor i en katalog som jag tänkte skulle passa mig nu i sommar då jag har varit svullen om fötterna, vad jag inte tänkte på var att fötterna "växer" ju också så jag köpte min vanliga storlek (brukar alltid passa) men ack vad jag bedrog mig, alldeles för små jag fick inte ens in fötterna, och nu är det ju snart höst så skorna blir för kalla att ha nu. Nåja jag har i allafall lärt mig en läxa tills nästa gång jag är gravid. 

Beställning

Eftersom det är lite svårt för mig att fara til ikea just nu så har jag gjort en beställning med mamma som ska dit imorgon, och det bästa av allt är att hon ska ner till skellefeå på onsdag så jag får det hemkört också, inte illa. Har suttit en stor del av dagen med BIBELN (ikea katalogen) i handen, och såklart på ikeas hemsida så att man ser att det man vill ha finns hemma. Kors i taket så fanns allt hemma av det jag vill ha.
Gjorde ett inköp från ikea redan i lördags då marcus syrra var där beställde då hatten, ett bord som man kan öppna som jag ska ha på toaletten som förvaring, jag vet att det låter sjuk med ett bord på toan men det blev faktiskt bra.
Hoppas att allt det jag har beställt nu blir lika bra, det mesta av det som jag har beställt är till hallen för vi måste få mer yta där eftersom vi rymmer nästan inte vagnen där.

image2image3image4image5image6
Jag har en känsla av att det här kommer att bli riktigt bra, inte så dyrt heller och det är ju bra. Längtar tills jag får hem allt det här. 

Cool lugnt!

Idag var det första gången som jag och lillen har varit på vift en längre stund, vi har nämligen varit och sett då världens bästa pappa spelat fotboll i Ålund. Det gick hur bra som helst, han låg och sov så sött i sin vagn hela tiden. Strax innan vi for till fotbollen så hade han gjort ett ordentligt "skrovmål" hos "gammel mormor" så inte var det konstigt att han sov så gott. Fotbollen gick väl sådär, oavgjort blev det, är dock inte så insatt i det och far mest och tittar på matcherna för att träffa lite folk. Komma ut i friska luften ett tag.

Som vanligt på alla söndagar så får man en massa reklam i brevlådan, helt onödigt enligt mig. Så jag skulle som vanligt kasta "skräpet" utan att kolla vad det var när det plötsligt gick upp för mig att jag kanske borde kika. Sagt och gjort och tror ni inte att jag hittade ett reklamblad med ett jättefint armband och ring som jag vill ha. Det var heller inte så dyrt så jag måste nog kila ner på stan nån dag och köpa det. Ska hädanefter alltid kolla igenom reklamen, även om man blir fattig på köpet.

Så då var det en ny dag och en ny vecka imorgon, känns konstigt att bara gå hemma och inte jobba, men jag har ju världens bästa jobb, att ta hand om min son. Världens finaste.  

snabba på!

Tänkte bara skriva här en snabbis, vi ska snart fara iväg till Ålund där Marcus ska spela fotboll plus att vi ska svänga för Marcus mormor. Eller snart det är ju ett tag kvar men allting tar ju lite längre tid nu då vi har Alexander. Han och pappa ligger och sover ännu, hade ingen lust att väcka honom men jag tror nog att han vaknar till snart, för det är ju trots allt snart dags för en slurk men mjölk. Det är trots allt lite spännande för det är första gången som vi "på riktigt" ska fara bort med han. Hade som sagt bara tänkt skriva en kortis just nu för jag måste ju ha på mig nå kläder själv också, kanske lite smink, jag vill ju inte se ut som en skata vilket jag gör utan smink.


Sakta men säkert

Hej hopp!
 Sakta men säkert börjar jag känna mig som en människa igen efter förlossningen, två veckor är han idag, nästan på klockslaget faktsikt. Finns inget finare än han. Skriker, skiter,spyr, sover och alldeles underbar!
Trodde inte att kroppen skulle må så här efter en förlossning, känner mig som en gammal tant vissa dagar, men som tur är så börjar kroppen ta igen sig, tur det!

Har annars inte gjort så mycket idag, har dammsugit och plockat undan lite saker, måste egentligen moppa golven men det får bli en annan dag, orkar inte göra det ikväll. Har dessutom varit och hyrt två filmer som vi hade tänkt se ikväll. Var även och handlade men glömde det viktigaste, CHIPS och GODIS!!! Det går ju inte att ha en myskväll med film och man inte har nått att tugga, så nu måste vi tillbaka till affärn och handla.

Marcus kom hem med sitt schema för dom närmsta 3 veckorna, snacka om att man blev deprimerad av att se det. På 3 veckor är han ledig 4 dagar, inte så jätteroligt för mig och lillen, plus att det är en hel del nätter och dygn. Nåja det blir ju pengar i allafall, får väl hoppas att det lugnar ner sig senare i höst.

Längtar redan till nästa helg ska hem till piteå då, det känns som om det var en evighet sen jag var hemma över en helg, eller hemma och hemma jag bor ju faktiskt i skellefteå nu och borde kalla det hemma nu, men pite är pite så det så.

Näe ska och laga lite mat, ikväll blir det tacos, mums!!!

Ha en bra kväll och ta det lugnt. 


tvätt.....och åter tvätt...

Tjhooo..!!

Tänk vad roligt det  är att tvätta...skojar bara , man måste ju vara tokigt om man tycker det. Fattar inte hur vi kan ha så mycket tvätt som vi har, var och tvättde fem maskiner på tisdags kvällen och idag så har vi tvättat tytterligare 4 maskiner, usch och fy vad tråkigt. Men det är sånt som måste göras, vuxenpoäng.!!!!

Var på stan igår för första gången med lillen, det gick riktigt bra, han låg och sov i vagnen hela tiden. Gjorde en hel del fynd igår en skit snygg väska från lindex för 49 spänn, fattat vilket fynd, hittade även en jättesnygg dress åt lillen som var lite sportig den är dock för stor ännu men snart så kan han ha den. Passade även på att köpa en ny tröja som är bra att ha till vardags och en som man kan ha när man vill va lite finare. Gjorde faktiskt ett till fynd ett bälte för 20 spänn, bältet är brett och blått, vet inte riktigt vad jag ska ha det till ännu, men 20 spänn har man ju råd att "förlora" om jag nu inte skulle hitta nå att ha det till.

Tänkte ta en promenad idag med lillen och vagnen men det verkar som att vi måste ställa in prommisen för nu har det just börjat regna, men det kan ju kanske bli uppehåll sen, Marcus ska snart iväg och jobba ett dygn, så det blir första natten som jag och lillen ska sova själva hemma, men det ska nog gå bra, det är ju för det mesta jag som är vaken men han på nätterna, plus att han sover ganska så bra på nätterna så det blir inte många timmar man måste vara vaken.

Nu är det dags att fundera ut vad man ska äta till middag......

Ha en trevlig dag....

Ego delux

Hej å hå på er alla!!

Då var det dags att bli ego, för att inte säga väldigt ego. Det handlat förstås om inköp av nya kläder kan inte sluta tänka på det, har allstå bestämt mig för att redan nu börja göra nya inköp - vågat!! Med tanke på att jag förmodligen inte kommer att kunna ha dessa kläder så länge. (Eftersom jag hoppas att jag kommer att bli smalare) För att inte tala om att det kommer att gå onödigt mycket med pengar, men det är det värt, kan ju inte gå omkring och se ut som en trasa hela livet (tog kanske i lite där). Tur att det är nån i familjen som jobbar för inte blir man rik av mammapenningen inte.

Då till frågan vart ska jag köpa mina nya kläder?? Det var lääääängesen jag var ute och shoppade känns som att man helt plötsligt har blivit lite skygg av klädaffärer, det är ju som sagt var ingen ide att beställa eftersom jag har ingen aning om vilken storlek jag har. Kanske lika bra att inte veta, jag blir nog kanske deprimerad i så fall.

Det känns som om jag måste inhandla en hel ny garderob, har varit och provat en del av mina "snyggare" kläder men de flesta tröjor sitter som korvskinn eller så tror man att modet med magtröja är tillbaka, alltså det är bara att bege sig ut med barnvagnen och börja promenera så att jag kan ha dessa kläder nån gång.

Sitter i skrivande stund i mina nattkläder ännu, funderar på att se vad som finns att tillgå i garderoben idag, dock inte mycket men något ska jag väl hitta.

Ha en bra dag    /Lisa


Ännu en dag

Hej på er alla!

Så har ännu en dag gått, tiden den verkar inte räcka till, det finns så mycket mer som jag vill göra eller borde göra som helt enkelt inte hinns med. Men det är väl så att ha en bäbis det tar bara lite tid att bli van vid mitt nya underbara liv som mamma.

Var hem till mamma och pappa till öjebyn igår och kollade på deras nya boende, riktigt fint var det. Passade även på att lämna Lilly där, hon ska få vara där tills vi har fått mer rutin här hemma. Saknar henne redan!

Funderar på att beställa nå nya kläder, har inte köpt många plagg sen dess att jag fick veta att jag var gravid men nu när graviditets kilorna håller på att fara bort så börjar jag bli väldig sugen på nya kläder. Fast jag vet ju inte riktigt vilken storlek jag har det skulle ju vara lite vågat att köpa kläder i min gamla storlek som jag hade innan jag blev gravid. Kanske har man rent utav blivit större eller mindre (önsketänkande) nu efteråt. Det sägs ju att kroppen förändras så det är väl bara vänta och se innan det blir dags för inköp av nya kläder.

Nåja nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt och sov gott!

lillen har kommit.

Äntligen så har våran lilla guldklimp kommit, lördag den 4 aug. kl. 17.47 så kom han till världen, han var hela 50 cm lång och vägde 3450 g, världens underbaraste gosse.
Allt har gått bra, snart är det dock dags att klippa håret så mycket som han har, en riktig liten kalufs. Badade han för första gången i torsdags det var jätte mysigt tyckte han. Måste kanske berätta att gossen ska heta Alexander har inte riktigt än bestämt vad han ska heta i mellannamn, vi funderar ifall han ska ha samma mellannamn som pappa plus morfars.
Näe nu är det dags att amma och torka bajs igen....men det är så roligt....

Kramar från oss alla.


Här kommer en bild av våran Alexander...visst är han för söt?

magsjuk hund...

hej svejs!

Lilly har haft världens magsjuka i helgen, fattar inte hur en sån liten hund kan spy så mycket, det har varit så synd om henne, hon har vekligen inte mått bra men nu är hon på bättringsvägen äter och dricker som vanligt. I övrigt så mår hon bra tjurig och envis som vanligt men det är sånt vi är vana att leva med, för det är ju trots allt världens bästa hund vi har.


inget nytt...som vanligt!

Hej på er!

Har egentligen inget nytt att berätta dagarna rinner (men väldigt sakta) bara iväg utan att det händer nått roligt , gör som mest ingenting, jag och Lilly stirrar typ på väggen hela dagarna men snart så blir det nog mer att göra då lillen kommer men det känns som en evighet tills dess, mitten av augusti är det beräknat till, hoppas ju som alla andra att jag inte ska gå över tiden men det är nog lika bra att ställa in sig på det, eller så kommer lillen på utsatt datum...önska kan man ju alltid eller hur? 
Vi måste nog börja fundera på vad bebisen ska heta, några förslag finns ju men vi är långt ifrån överens, nåja det löser sig säkert.

Ha det bra  

RSS 2.0