080630

Dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men vi har ändå hunnit med en hel del. Först handla sen bar det iväg till Marcus jobb men cykel sen hem så Alexander fick sova en stund (även jag passade på att ta en tupplur) sen iväg och husvisning. Tyvärr så var inte huset som vi hade tänkt oss, dom hade renoverat hela huset men allting var halvgjort¨, så det såg lite taskigt ut.

080630

Usch för detta väder,  vi som skulle tillbringa dagen på Vitbergsbadet men nu så får vi ändå våra planer. Kanske lika bra för att Alexander är lite snorig idag. Hade tänkt att fara och köpa lite mera blommor idag så Marcus har vaknat till liv.

Väntar fortfarande på besked om huruvida jag har tagit mig in på skola i höst, det borde komma i dagarna men förra året så var det försenat några veckor så det är väl bara att vänta sig samma iår.

080629

Nu så är jag äntligen kar med all tvätt som blev efter våran semester, men jag har dock inte vikt och lagt alla kläder i garderoberna ännu men imorgon så borde jag bli klar med det. Lilleman har också kommit hem och nog blev han glad då han fick se oss, ville bara vara i vårat knä och mysa. Nu så är det snart dags för fotbollsfinalen, hoppas att Spanien vinner. 

080629

Nu så är vi äntligen hemma, fast vi kom hem redan natten mot lördag. Bilresan hem var inte den roligaste Alexander var inte på humör för att åka bil och strax söder om Umeå då var det riktigt livat men det var bra att härda ut de sista 13 milen. Väl hema så somande han omgående i sin säng, han sov så hår att han till och med snarkade.

Nu är Alexander hos sin farmor och har sovit där över natten för vi har varit ut på festivalen. Det var roligt men inte så roligt att jag skulle gå två dagar på varann.


080626

Nu var det ett tag sen jag var in på bloggen, men jag har dessvärre inte haft tid. Men hur som helst så är vi just nu i upplands väsby på grillmiddag hos en kusin till min mamma men vi bor inte här utan en bit utanför Sigtuna hos mammas moster. Vi kom til lSigtuna igår och innan dess så har vi bott hos pappas syster i Huddingen, perfekt avstånd till stan därifrån. Har dessutom hunnit med att träffa mamma och pappa en sväng för dom kom förbi i Huddingen och sov över en natt. Tror att vi kommer att fara hem imorgon så att vi kanske hinner gå en sväng på stadsfesten hemma. Näe nu ska jag gå och vara trevlig!


080622

Nu är nästan allting packat och klart, har bara nån grej kvar som snart ska ner i väskan. Håller även på att tvätta så att vi ska slippa det då vi kommer hem, har även dammsugit golven och vattnat blommorna. Så nu är det snart sängen och gäller och hoppas att jag somnar snabbt så att jag hinner sova nån timma innan det bär iväg. Tydligen så är det jag som ska köra första sträckan har Marcus bestämt för han ör så less på sträckan mellan Skellefteå- Umeå vilket jag kan förstå men nu måste ju jag uthärda den..haha.

080622

Då var det dags att packa för resan till Stockholm, har nästan ångest då man tänker på hur mycket man kommer att ha med sig för att inte tala om då man åker hem. Vi kommer nog att fara nån gång inatt, förmodligen där vi 02-tiden, vill inte att Alexander ska sova hela natten i bilbarnstolen, men samtidigt vill vi ju inte köra bil hela hans vakna tid så det får bli ungerfär hälften. Har dessutom hunnit med att handla maten vi ska ha med till han förmodligen så finns det samma mat där också men med tanke på att vällingen har varit slut så länge här så valde vi att köpa hem ett lager så att det finns.

Ett tips prova aldrig coop´s egna blöjor, riktigt dåliga, tror att Alexander har kissat igenom dom varje gång han har haft dom. Aldrig mera, då är det bättra att lägga en x-tra peng och köpa en bra blöja.

080622



Såhär roligt är det att bada i badtunna. Tror inte att armarna och benen var stilla många sekunder i badet, en riktigt höjdare tyckte Alexander att det här var.



Är det midsommar så är det, han fick både smaka det ena och det andra men bäst var nog ändå grillad majs, mums.

080621

Då var denna midsomar över och ingen sol fick vi heller, inte för att vi hade räknat med det men man kan ju få önska. Lite regn men det var inte så farligt. Alexander har även provat på att bada i badtunna för första gången och det var roligt tyckte han, tänkte lägga ut lite bilder men jag tror att jag gör det senare för just nu har jag tvättid och måste snart springa ut.  Annars så var det en trevlig midsommar med en massa mygg, men vad annat kan man vänta sig när man är i Arvidsjaur - myggornas paradis. En massa mat har jag fått i mig , tror att vi åt mest hela dagen igår så min mage mår inte så bra just nu.


080618

Idag så har Alexander badat i sin pool ute för första gången riktigt skoj tyckte han att det var, Nellie kom också över för att ta sig ett dopp med hon tyckte inte alls att det var lika roligt eller så visade hon det inte. Vi har precis kommit hem från ett födelsedagskalas hos William så nu är våra magar proppfulla med go´saker och saft. Nu ska vi se på matchen mellan Sverige och Ryssland, spännande.

080617

Tänkte bara skriva ett kort och snabbt inlägg för Marcus ser en film på datorn. Inatt så har Alexander sovit borta för första gången hos farmor och kors i taket så har både jag och Marcus sovit som stockar inatt och inte ringt en enda gång, eller jo vi ringde mitt på dagen idag men det räknas som inte tycker jag. Har även varit på min första ansiktsbehandling idag och det var grymt skönt men dyrt plus att jag kom hem med en antsikt kräm för (sluta läs här mamma!!) 250 spänn som tydligen skulle vara bra för mitt ansikte, vå får väl se......

Denna dag har varit en riktigt förlust vad gäller pengar först var jag och köpte en ny mobil för min har varit död i nån dag men jag har kunnat höra när det har ring och kommit sms men inte kunnat svara eller se vem det har varit ifrån. Efter det så var Marcus och köpte inlines och annat smått och gott på stan så nu var hela semester pengen borta....hahaha.....

080616

Har just zappat över till kanal 1 och sitter och tittar på sommarlovsmorgob kan idag inte fatta att man en gång i tiden tyckte att det var bra tv, fast å andra sidan så har jag endast två gånger tyckt att dom har visat bra serier på sommarlovsmorgon. Snart om några år så ska man sitta och titta på allt detta igen......
Ska alldels strax iväg och bli sminkad, fick ett presentkort av mina systrar i julklapp och har inte hunnit använda det ännu men juni månad var sista månaden så det är bara att passa på nu. Hoppas att jag nu bara blir nöjd har svårt att tänka mig men man vet ju aldrig.


080615

Har fått ordning på mina nyinköpta blommor nu, och för mig så duger det då jag inte har haft ute blommor tidigare. Imorgon så blir det att ta hem några fler blommor som ska grävas ner direkt i backen, ska bli spännande att se hur det blir.





Vet dock inte vad blommorna heter men fint blev det. Jag diggar mina nyinköpta krukor på den översta bilden och inte var dom dyra heller, dom fanns även i svart men dom fanns inte i den storlek som jag ville ha dom i.


080615

Idag har jag hunnit med mycket, strax efter att jag seg upp så tog jag ocg Erika oss en promenad med stavar vilket jag aldrig tidigare har gjort och jag måste säga att det vår mycket jobbigare än vad jag först trodde, svetten rann längst ryggen så en dusch när jag kom hem var välbehövligt.



Sen efter det så blev det lunch hemma och efter det så for jag och Alexander och köpte lite blommor som jag nu strax ska plantera, hoppas nu att dom överlever trots att jag inget kan om blommor.

080614

Idag tycker jag att det är alldels lagomt varmt, många tycker säkert att det är för kallt men ska man göra något under dagen så är denna temperatur alldes lagom. Ska strax iväg eller rättare sagt då Marcus kommer hem på tjejkväll hos Sara, ska bli mycket trevligt men jag vet inte om jag orkar stanna så länge eftersom jag är väldigt trött efter natten. Men å andra sidan så antar jag att tv´n kommer att vara upptagen här hemma ikväll då det är fotboll, tror att Sverige kommer att förlora men det ska jag inte prata så högt om så att Marcus hör  för då blir han så grinig, men vi får väl se hur det går.

080614

Huvva vilken natt jag har haft. Alexander valde att vakna klockan 01.00 och då hade jag inte sovit många minuter, då klockan var 02.30 så fick det vara nog då steg vi upp och gjorde välling och efter det så var han vaken tills klockan var cirka 04.00, men inte somnade jag om direkt inte utan jag låg väl vaken ett tag efter det och sen så steg pappa upp och skulle iväg till jobbet så inte har det blivit många timmars sömn inatt. Ska alldels strax bege mig hemåt mot Skellefteå och jag hoppas att det är lika fint väder där.

080613

Valde att fara till Piteå idag då Marcus skulle iväg och jobba dygn och det är så tråkigt att sitta själv på en Fredags kväll, plus att jag hade två present till syrran. Ska dock pallra oss hem imorgon på dagen så att vi är hemma då Marcus kommer hem. Alexander har precis lagt sig för kvällen och än så länge är det inga protester, peppar peppar. Själv så blir det nog en stund framför tv´n och sen raka vägen till sängen, är trött, trött och trött.


080613

Idag när jag skulle tanka bilen höll jag på att falla baklänges då jag såg att bensinen var uppe i 13.79 kr/l !!!!!! Usch för att betala bensin just nu och inte vill jag tänka på hur högt det kan stiga med tanke på att sommaren bara har börjat, och vi som ska bila ner till Stockholm, känns som att det blir lite mindre shopping och mer pengar på bensin. Men var det inte alliansen som skulle sänka bensinskatten? Hmmm kanske dags att börja hålla det man lovar......

080613

Fredag den 13 låter inget vidare om man är vidskeplig och jag tror nog att jag är det iallafall litegrann, och Fredag har ju inte direkt börjat på bästa sätt........nåja dagen kan ju alltid bli bättre. Alexander valde iallafall att ge sin mamma och pappa en sovmorgon tills klockan var 06.30 jippi. Solen lyser idag men jag vet inte huruvida det är varmt eller kallt ute skulle gissa på sistnämda. Idag går Marcus på sitt sista pass (dygn) innan semestern, gud så skönt att slippa vara själv hela tiden. Nu ska jag ta och göra lite frukost.

080612

Här kommer lite bilder från Borås, kan ju tillägga att vi hade det mycket trevligt och att vi hade jättebra väder med både sol och värme, så lite färg fick vi oss allt. Vad som var mindre roligt var att åka tåg, det gör jag aldrig om, usch så varmt och obekvämt!


 
Frida ska just till att öppna en tidigt födelsedags present men vad som var i paketet är inte rumsrent så det får förbli en hemlighet.


Frida, Christoffer och Maggan på hotellrummet, strax innan vi ska gå och käka middag.




Kunde inte låta bli att lägga ut denna bild på girafferna som vi såg på djurparken i Borås.


Insåg precis då jag laddade upp bilderna att jag och Isabell lyser med våran frånvaro på korten så jag får nog ta och med Frida sicka över lite mer bilder för man kan ju faktsikt tro att vi inte var med alls. så fortsättning följer......


080612

Eftersom jag ligger lite efter med bloggandet så tänkte jag lägga ut bilderna från förra Torsdagen då jag och Alexander var i Svanström, det var jättevarm den dagen och lilleman fick bada i baljan utomhus för första gången i sitt liv, gissa om han tyckte det var roligt?

 


080612

Yes, äntligen så fick jag mail om att min blogg var flyttad, så nu är jag igång igen.
Hade ju tänkt att jag skulle hunnit hitta usb kabeln till min kamera nu innan jag kom igång men icket ska ta och leta igenom nå väskor annars så vet jag inte vart den kan vara. Ska ta och leta nu på en gång!

080605

Tänkte först att jag skulle hinna med att skriva en rad eller två imorse men kors i taken så kom dom i tid.........så det var baar att sätta sig i bilen och åka iväg till flygplatsen och bege oss mot Göteborg och Borås. Dagen har spenderats i Ullared på Gekås, och jag hittade en hel del gerjer och lite till som jag dock inte kunde köpa pga av utrymmes skäl då vi ks ahem, om vi nu tar oss hem det vill säga, för det går ingen tågtraffik på TRE dagar!!!!! I värsta fall så får vi väl flyglifta hem........ Nåja nu ska jag vara lite mer social men jag återkommer då jag är hemma.


080604

Idag blir våran gullunge 10 månader, endast två månader kvar tills 1 års dagen......

Igår kväll så var vi och såg på balen som var här i skellefteå, brukar i vanliga fall inte gå men efetrsom min systeryster skulle gå med sin kille så blir man ju lite nyfiken. Men både jag , Marcus och inte minst Alexander hann bli gode less på att vänta och vänta för det är ju en hel del par som går på bal men till slut så dök dom upp och tills dess hade vi fått ganska så bra platser så vi kunde glo en hel del.

image28

Idag så blir det att tvätta, tvätta och packa min väska inför imorgon, hade tänkt att inte ta med mig så mycket med kläder men vi får väl se hur det går.

080603

Årets första skavsår har jag fått från igår, och dessutom så fick jag dom på hälen så nu kan jag nästan bara gå i skor utan häl.......nåja får ju skylla mig själv för det är ju trots allt samma visa varje år då man ska börja gå utan sockar i skorna. Idag så har jag varit en sväng på stan och ätit lunch med mamma och Emmeli, gott gott för magen! Hittade dessutom ett par leggins som jag hoppas att jag nu kommer att få anvädning nu då solen tittar fram.Har precis var på BVC med Alexander och han är nu 72 lång och väger 8560g, trots att han föjer sin kruva fint så tycker vårab BVC sköterska att han väger lite för lite eftersom han ligger lite under kurvan och detta har hon nu påpekat några gånger men om man kollar på alla hans kurvor (längd, vikt och huvudomfång) så ligger han lite under på alla, och han är precis lagomt rund och go.
 

080602

Dagen har spenderas i Umeå, första gången jag har sett stan faktiskt! Fyndade inte mindre än 3 par skor, inte illa, hoppas att alla passar min fötter så att dom blir använda. Stan var urmysig och ska jag iväg och shoppa i nån annan stad nån gång så ligger umeå bra till. Imorgon så är det 10 månaders besöket hos bvc, ska bli spännande att se hur stor våran lilleman har blivit. Nu är jag alldeles slut och kvällen ska spenderas framför tv´n.

080601

Vart är solen? dom har ju lovat sol hela veckan och fick fick det en dag...!!! Hoppas att den tittar fram snart .
Har precis pratat med Madde och bestämt planer för midsommar, det blir att vara hos dom i Pålsträsk, ska bli spännande att se hur dom bor, har ju aldrig sett deras hus. Alexander har blivit helt hopplös, ingenting duger för tillfället och jag tror och hoppas att det blir bättre snart för det blir jobbigt i längden och speciellt då man är mycket själv med han. Näe nu är det nog dags att klä på sig för klockan är ju ändå snart 11.  


RSS 2.0