080131

Ojjj vad våran lillekille har växt, på mindre än en månad så har han blvit 3 cm längre vart ska detta sluta?? Vikten däremot var ine lika stor förändring på "bara" 250g mer än förra gången så han är ingen tungvikare iallafall....hanske kanske blir som sin pappa, lång och smal...? Idag så fick han även sin andra spruta och det gick mycket bättre än förra gången, det gick hur bra som helst inget grin alls.

Näe nu är det snart dags att fara på stan och äta lunch, inte igår man var ute och åt!

080130

Tjho vad jag längtar!!!!  Ids inte skriva nå mer ikväll.....

080129

Jaha då var det tisdag, en av dom få dagarna i veckan som det för det mesta aldrig händer nå på....kanske för att det är så långt till helgen? vad vet jag....inte ens posten brukar komma på tisdagar.

Nu så är även den andra gadden på g, och han är så sööööt då han ler och man ser ett litet risgryn i munnen. Han har dock inte blivit så gnälligt som han var med den första tanden, peppar, peppar.

Har hunnit vara och handla nu på morgonen men det blev inte så mycket som hammnade i korgen, lite svårt är det då man har barnvagnen med sig att storhandla och sen så är det väl kanske onödigt att handla hem mycket med mat då vi snart ska flytta.

Nu är det snart dags för lunch och sen en härlig promenad så att lillen får sova.

080128

Nu har vi äntligen varit på återbesöket och allting gick jättebra, vi ska nu avvakta tills det blir varmare (typ till våren) och vill eksemen inte försvinna tills dess så ska vi på återbesök igen, vilket jag hoppas att vi slipper! Har även suttit och betalat våra räkningar och kors i taket så hade vi inte räkningar för så mycket, ganska lite faktiskt så det blir en liten extra peng i plånkan denna månad! Trodde att marcus var ledig imorgon men inte det, något hade blivit sjuk så han måste rycka in och jag som hade tänkt springa en snabbis på stan imorgon och inhandla en ny bilbarnstol till lilleman som jag har sett är på rea just nu, hoppas att det finns kvar tills på onsdag då!!!!! 

080128

Tänkte jag skulle börja med att skriva datum istället för en rubrik då ett är så svårt att varje gång hitta på en....!!

Idag så hade jag tänkt att gå på öppna förskolan men det var stängt idag så vi får ta det nästa vecka istället. Så nu sitter jag framför datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra fram till 13.30 då jag ska till läkaren med lilleman. Hoppas verkligen att vi nu slipper komma tillbaka dit nå mera. Annars så ska jag på sminkpartaj ikväll vilket jag ser framemot, har aldrig varit på nått sådant förrut. Men det blir nog inte att köpa så mycket eftersom vi ska spara pengar nu då vi snart ska flytta. nu vet jag vad jag måste göra idag och det är att betala alla räkningar, ett nödvändigt ont tyvärr.

Gullunge

Nu har våran gullunge fått in första tand, lite jobbigt har det varit då han varken har sovit eller ätit bra men nu när tanden har kommit fram så hoppas jag att det lugnar ner sig lite innan nästa kommer. Lilleman har även i veckan hunnit med att vända sig från mage till rygg för första gången och nu väntar vi bara på att han snart kan sitta, det är nog inte så länge kvar tror jag.

I veckan så är det mycket som står på schemat, nästan någonting varje dag eller vänta nu vi har faktiskt någonting uppbokat varje dag som det ser ut nu, men det är bara roliga saker som jag och lilleman ska på i veckan och kanske så blir det att premiär bada på badhus på fredag, åhhh så roligt det skulle vara, tror att lilleman skulle tycka det var roligt att plaska i vatten.
Måste nog även hinna med en sväng till Öjebyn och ta hem en massa flyttkartonger men det kan vi ta till helgen då kanske det finns lite mer tid än nu under veckan.

Helgen har mest bestått av att rensa ut förrådet och kolla lite snabbt vad vi ska ha kvar av det vi har här inne, vi har iallafal fått lite mer kolla på vad vi har och inte har men nog är det mycke arbete kvar innan vi är klara. Vi måste bland annat fara på soptippen med våran hemska skänk som vi har i köket, men innan vi kan göra det så måste ju självklart packa undan alla papper och pärmar som finns i den. Men vi har ju trots allt 3 veckor på oss innan vi ens får tillgång till bostadsrätten så nog hinns det med.

Torsdag inte Fredag

Har hela dagen gått och trott att det har varit Fredag idag och gissa om jag blev besviken då jag insåg att det bara var Torsdag ännu....hmmm det är ju i allafall Fredag imorgon och Marcus är ledig så jag hoppas att får vi får något gjort. Vi kanske skulle ta och börja rensa ut i garderoben eller varför inte i förrådet, jag bävar när vi ska börja med det, huvva vad i har saker i förrådet och hälften är inte ens något att ha, men det måste ju rensas så det är lika bra att göra det ordentligt.

Imorgon så tror att jag det blir en riktigt Fredags middag, marinerad fläskfile med klyftpotatis med "bea"sås, mums för magen. Usch när jag tänker på det så blir jag hungrig! 

snöstorm

Inte blir det nån promenad nu på morgonen iallafall, tittade just ut och såg att det blåser och snöar en hel del så jag sparar promenaden till efter lunch.
 
Var på Ikea igår och shoppade lite saker till våran nya bostad, och kors i taket så köpte jag bra två onödiga saker som jag verkligen inte behöver men annars så var det bara saker som vi behöver som trillade ner i korgen. Köpte inte nå möbler utan det får bli när vi har flyttat in och vi ser vad vi vill ha för nå möbler, tills dess så får våra gamla duga.

nytt regnskydd

Då har min ursla regnskydd äntligen gått sönder (joo jag är faktsikt glad över det tro det eller ej) så nu ska jag fara och köpa ett nytt imorgon, har blivit tipsad om ett snyggt och välgjort regnskydd som dessutom inte ens kostar 200 spänn. Ska nog även ta och passa på att köpa nå kläder i storlek 74 åt  Alexander kanske hittar man något värt på rea ännu, men jag ska nog inte ha så stora förhoppningar om det.  Ska nog ta och pallar mig til sängen nu, det blev sent igår och en tidig morgon så jag är jättetrött just nu. God natt.


Trött

Är så trött att jag snart ser i kors, så jag borde egentligen gå och lägga mig, men jag går alldeles för sällan och lägger mig då jag är trött och efter ett tag så blir jag lite piggare igen så då är jag vaken nån timme extra vilket är onödigt då jag har en liten sprätt som vaknar där vid 6-7 tiden på morgonen. jaja ska snar gå och lägga mig för natten och sussa gott.

Har vart ute och gått i detta hemska väder idag och inte var det lätt att dra en barnvagn i det inte.....huvva fick slita mycket för att få vagnen att rulla fram i all snömodd. Hoppas att det blir bättre väder imorgon så att det går att vara ute utan att man är sjöblöt efter en kvart. Tror inte att min kläder har hunnit torka ännu, för att inte tala om vagnen.

Näe nu är jag alldels för trött för att sitta vid datorn, God natt och sov gott!

Fredag hela veckan

Då var det fredag igen... Fast jag som går hemma hela veckorna har fredag alla dagar, riktigt skönt faktiskt. I veckan så har jag varit otroligt duktig på att motionera och har nu gått ner 3 kilo, syns inte så mycket ännu men snart så är det magrutor och hela köret (man kan alltid önska) hahaha. I helgen så blir nog bara att ta det lugn, Marcus jobbar imorgon och jag kanske ska gå ut för första gången på jag vet inte hur länge så helgen blir kanske inte så lugn trots allt, men vi får som sagt se om det blir utgång eller om vi hittar på nått annat tillsammans.

Idag så skulle jag äntligen köpa mig en babyvakt på Barnens hus, hade sett en som jag ville ha i Piteå på Barnens hus men då hade jag inte med mig presentkortet så jag beslöt mig för att köpa en här i Skellefteå  och med facit i hand så skulle jag köpt den i Piteå för inte fanns den här inte så nu måste jag ändå dit och köpa den.....grrrr. Ska sluta handla på Barnens hus här, likadant var det då vi skulle köpa babyskyddet, beställningsvara här (och lång väntetid) och i Piteå så fanns dom på lagret och i alla färger. Tänk att det kan vara stort skillnad trots att det är samma kedja.

Nu är det dags att börja med middag, det blir grekisk pyttipanna ikväll *mums*.

4500 spänn rikare

jepp så är det för vi har blivit av med våran lägenhet från 1 Mars vilket innebär att vi slipper betala två månadshyror, wiiiee. Mer pengar att handla på Ikea, om jag får bestämma dvs. Idag så är det precis en månad var innan vi får tillgång till våran bostadsrätt och jag håller på att läääääääääääängta ihjäl mig. 

Idag så har jag varit väldigt trött, jag och lilleman tog oss en tupplur på förmiddagen mellan 10 och 12 och det var välbehövligt för min del, blev mycket piggare efter det så då tog vi oss en promenad i det härliga vädret.  

Beach 2008

jajjamensan nu är det hårdkörning inför beach 2008 och tro det eller ej så är jag fortfarande hälsosam och tränar varje dag, och kanske så börjar det synas snart, marcus säger att det redan syns men jag tror att han bara säger så för att jag ska bli ännu mer peppad. Det går fortfarande lite trögt med vikten men jag har trots allt gått ned två kilo och snart så kanske det börjar gå lite lättare så jag ger inte upp med träningen.

Ska snart fara och kilppa mitt stripiga och tunna hår, trodde inte att jag skulle tappa så mycket med hår då man ammar, men jag hade visst fel så nu blir det en ny fräsch frisyr, hoppas att jag nu bara passar i det.

Torsdag

Idag så har det inte blivit så mycket gjort här hemma, har förvisso dammsugit med min super bra damsugare (not) den lämnar hälften kvar på golvet, MÅSTE ta mig i kragen och köpa en ny snart för jag blir snart galen på min dammsugare!

Annars så har och lilleman varit på en timmes promenad idag, riktigt härligt väder var det tills på slutet då det började regna, men vi hann hem innan jag och vagnen var blöta.

Tapeter & Golv

Nu var både tapeter och golv beställda, så jag hoppas att vi nu har mätat rätt så att vi inte får för lite av något hellre för mycket. Jag längtar till vi får börja renovera och inte minst flytta in i bostadsrätten. Vilken skillnad det kommer att bli i boyta, och dessutom ha två våningar, värsta lyxen för oss. Det som inte kommer at bli lika roligt det är att städa, kommer att bli betydlig jobbigare och ta mer tid än vad jag är van vid, men det känns som en liten sak.

Ähh orkar inte skriva nå mer, satt och skrev en hel del igår men då när jag skulle publicera det så försvann allt!!!!

Brrrr...

Inte är det varmt ute idag inte, men det har inte hindrat mig från att gå en prommis idag. Kallt var det men jag hade mycket kläder på mig så jag frös inte så mycket. Annars så har det inte blivit mycket gjort idag, mest tittat på sport på tv idag.Men jag hade tänkt att börja sortera och slänga bort lite saker och gå ut med saker till förrådet. Måste ta och städa imorgon då det är visning på lägenheten på tisdag och även fast det är en hyreslägenhet så vill man ju ändå ha lite fint och inte ha en massa onödiga saker framme.


ohhyeahhh!

Nu äntligen så har vi fått reda på att det blir den 15 februari som vi får tillgång till bostadsrätten..yehhhh behöver jag säga att vi längtar! Ska fara och mäta väggar nästa vecka så att vi vet hur mycket tapet och golv vi måste köpa.

Som vanligt då det är helg och dom visar sport hela dagenså sitter både jag och marcus klistrade framför tv, en dålig ovana men är man sportintresserad så är man och då vill man inte mer än nödvändigt. Tror inte att morgondagen blir nå mindre tv tittande för våran del men samtidigt så är det ju inte så bra väder ute så jag behöver inte ha dåligt samvete!

Snart bär det av till svanis, där ska vi äta tacos och sjunga singstar!

Trevlig kväll

Idag så har jag och Marcus haft Isabell (marcus syrra) och hennes kille Kristoffer på middag här hemma oss oss. Slog på stort och bjöd på älgstek och rådjursfile med potatis och grönsaker men mumsig sås till det. Inte illa för magen! Kvällen avslutades med bowling och jag vann inte.....kom sist varje gång....Men desto bättre gick det för andra eller hur Isabell? Kan ju berätta att två av dom hade once in a lifetime bowling ikväll ,inga namn nämnes men det var inte jag!
Tack för en trevlig kväll!

åhhh jag blir galen

på min urusla dammsugare, inte nog med att skaftet har gått av så att jag inte kan dammsuga under sängen och soffan, även i dammsugaren har det gått sönder gerjer så om jag öppnar luckan så "sprättar" det ut en massa saker så att det tar minst en kvart innan jaghar satt ihop den igen. Tror nog att min dammsugare har gjort sitt för inte tänker jag köpa nya delar till den utan det blir en helt ny. Funderar ifall jag rent utav ska köpa en som är påsfri så slipper man springa runt på  hundra olika affärer innan man har hittat rätt påsar. Smidigt och enkelt skulle det vara men dom kostar väl därefter kan jag tänka mig. Blir nog en sväng in till stan imorgon och kolla på damsugare!

glömde bort...

tänkte att jag kunde börja uppdatera bättre om min viktnedgång så jag tänkte att jag skulle börja med det en gång i veckan för det är väl knappast så troligt att jag skulle gå ner nå mer än nått kilo i veckan, fast bäst vore det ju ifall alla kilon försvann direkt......

1/1
-1kg ( 9 kg kvar)

grrr.....kan inte sova

ja som rubriken lyder så verkar det som att jag har svårt för att somna ikväll, ligger och tänker på allt möjligt det sista jag tänkte på innan jag gick och hämtade datron var när jag skulle ha tid att städa här hemma för snart så springer det omkring dammråttor här, dom ligger redan i hörnen och väntar på att få komma ut och springa på resten av golvet, tänkte ta och städa innan dom förökar sig!

Jaha nu var årets första dag slut och inte har man hunnit med mycket idag inte (eller igår), har varit så himla trött och slö idag att det mest har blivit en massa tv tittande, nyttigt? nope inte det men jag har faktiskt tagit tag i min vikt och motionerar så gott som varje dag, fast idag så har det blivit en vilodag eftersom jag igår kom på att jag skulle göra 30 situps (vilket inte var så smart) så har jag nu väldigt ont i mina obefintliga magmuskler, det enda positiva med det är att jag nu vet att dom finns nån stans där under kaggen. Undra om alla andra som skulle joina mig och gå ner själv i vikt har börjat? hmm ska nog ta reda på det för, för julen är faktiskt slut nu eller ja nu ska man ju inte behöva frestas av en massa god mat så nu är det lika bra att sätta igång om man inte har gjort det!

På tal om nyårslöften så har det inte blivit avlagt något sådant iår, för jag kan tycka om det är något man vill ändrapå så är det lika bra att börja på en gång. Så därför har det inte blivit nå iår!

Nu är det nog dags att ZzzzzZzzz annars så kommer jag att vara olidligt trött imorgon och det är inge kul, men känner jag mig själv så kommer jag väl att somna där vid 02.00 och det känns som att det är lite väl sent för en som ska upp där vid 07.00, så nu säger jag God natt!

2008

jaha nu var det ett helt nytt år och 2007 är snart ett minne blott....

Behöver jag säga attt 2007 var det bästa året i mitt liv?
Det var året då jag gick och väntade, väntade och väntade på att våran guldklimp Alexander skulle komma, han såg dagens ljus lördag den 4 Augusti kl. 17.47, ett helt oförglömligt ögonblick. Han blir nu snart 5 mån, växer så det knakar och är helt underbar!

I övrigt så har det inte hänt så mycket under 2007 för min/våran del, eller jo, jag får ju inte glömma att vi har köpt en bostadsrätt nu i december, så nu väntar vi på att få flytta in!

Som vanligt varje nyårsdag så blir det att titta på Ivanhoe kl. 15.20 på tv3, kanske skulle passa på att spela in filmen så att man kan titta på den annan tid under året också.

RSS 2.0