namnbyte

Har bytt namn på min blogg eftersom min kära sambo aldrig skriver här, så det fick helt enkelt bli lisa, jätte orginellt va?

Inget nytt har egentligen hänt i helgen, har som mest tagit det lungt, fast igår så var jag iväg en sväng på kvällen och åt middag och umgicks med ett gäng trevliga tjejer. Var välbehövligt, har som inte varit blivit så mycket av den varan efter att lillen föddes. Inte för att jag direkt har saknat det men ibland behöver man helt enkelt komma utanför dörren.

Här har det varit skit väder hela dagen, var en sväng till solbacken och gick på barens hus, blomsterlandet och rusta. Köpte bara nå smågerjor som jag lika gärna kunde vara utan, nåja det var tidsfördriv i allafall.

näe nu ska jag hoppa över till soffan och se på film!


Shopping

Var igår till piteå och shoppade lite, inte mycket, det blev en ring, två par tröjor, och ett par skor. Skorna var välbehövliga då mina enda promenad skor har gått sönder. Visst är dom fina?

image30

Kanske inte så passande med vita skor då det är höst med tanke på att det kan regna och så men vita skor är bättre än inga skor.

I did it!

Yes, jag har lyckas fånga ett smile på kameran nu! Behövde inte vänta länge.

image27

Visst är han söt?

Har även varit och shoppat lite mera kläder till han, här är dom:

 

Det var allt för mig nu!

Äntligen!!!!!

Idag har det hänt, lillen log för första gången idag mot mig, vilket lycka. Hur söt som helst.
Ska försöka ha kameran i "högsta hugg" och ta kort då ha ler. Har dock insett att det kan bli lite svårt men nån gång ska man väl lyckas!






upprörd...

Har nyss sett Victoria Beckham going to USA eller vad det nu heter, nåja ni vet nog vad jag menar.
Är människan helt pantad...?? Trodde att hon ställde upp på att göra denna "dokumentär" om flytten för att få oss som gillar att läsa skvaller tidingar och dyl. att ta dö på rykterna om henne. Då tänker jag bla. på: 
- Att hon aldrig ler, vilket gör att man tror att hon jämt är butter och sur
- Att hon skulle vara en uppblåsbar bimbo, som tänker på sitt utseende jämt och ständigt

Men icke, det första Victoria säger är att hon aldrig, ler eller äter då det finns kameror i närheten, why???
Inte konstigt att människor har förutfattade meningar om henne, kanske skulle det dessutom hjälpa om hon sa varför hon inte gör det....varför skulle det vara så farligt att äte och le då det finns kameror i närheten?? Alla männsikor måste äta, ingen skulle väl tycka att det var konstigt..eller?? 
Tror dessutom inte att dom filmade henne nån gång där hon inte såg ut som en bimbo, tråkigt, alla fattar väl att hon inte ser ut så där när hon vaknar på morgonen....gaahhhh fattar inte varför jag egentligen orkar skriva detta men det är väl bara för att jag måste avreagera mig. Om jag visste mig eget bästa så skulle jag låtit bli att titta på det.

Nåja, nu är det godnatt.

Önskas: ett STORT leende!

Vill inget annat just nu än att våran son på 7 v. ska ge oss ett stort leende, lääängtar så himla mycket till tills det sker, ett stort leende också...!!! Tills dess så kan jag bara drömma om hur söt han är då han ler och skrattar.....ljuvlig dröm.


Har för övrig inget nytt att skriva, dagarna dom baar rinner iväg, hoppas dock att jag och syrran ska till ikea snart har en del saker jag skulle behöva därifrån. Annars så hoppas jag att det snart också blir en shoppingtur till piteå och nya gallerian, är så nyfiken o se hur den ser ut. 

Måste kila iväg.....har en del saker att göra innan marcus kommer hem!


my life so far.......

mitt liv så här långt låter lite väl djupt va?
Kan ju berätta att jag dock inte har åsdakommit (eller vad det nu heter) så mycket av mitt liv ännu, känner att det finns massor med "kapacitet" kvar.

Fast jag har ju funnit vad som är det bästa med livet, mitt älskade barn. Att man kan känna så stark kärlek till någon är helt otroligt och jag hoppas att alla männsikor nån gång i livet får uppleva det. Man kan helt enkelt inte beskriva det utan det måste nog upplevas först för att kunna förstå.


Känner att jag skulle vilja plugga nån gång kanske om nått år eller så, måste ju kanske veta vad jag vill läsa för något först innan jag sätter mig i skolbänken igen.

Kanske köpa hus, husvagn, stuga, ja allt som har med "svensson livet" att göra känns så helt aktuellt och rätt då man har barn. Köpa hus hoppas jag inte är för allt långt bort i framtiden, har så många ider hur jag vill att det ska se ut i mitt hus. Eller hur Emmi? Tro nu inte att vi letar hus eller så, snarare lägenhet, en trea eller varför inte en fyra. Hoppas att priserna går ner först innan jag tänkt slå till på ett köp av lägenhet. Utgångspriser på 500 000 kr är alldeles för dyrt för en lägenhet, man får ju nästan ett hus för sama pris beroende på vart huset är beläget förstås.  

Det finns så otroligt mycket som jag vill göra här i livet och jag hoppas att jag år uppleva då mycket som möjligt av det, ska om inte annat försöka göra det!!

Men just nu så ska jag bara njuta av att vara mamma åt min underbara son, finns inget viktigare i livet just nu, och kommer aldrig att göra det heller.


Uppdatering av lilleman

Kom på att det var längesen jag uppdaterade om lilleman!
Han växer så det knakar, är världens sötaste och underbaraste som finns!

image25

Visst är han söt?

Bakning

Halloj!
Har idag insett att jag INTE alls är bra på att baka, skulle baka två kladdkakor och båda blev helt förstörda eller förstörda och förstörda dom blev helt enkelt för hårda..och inte alls kladdiga och goda....!!!
Inte nog med att dom blev förstörda jag skulle även ha med mig dom till en middagsbjudning som vi har varit på ikväll, alla andra hade gjort så god mat och där kommer vi med våran efterrätt som inte alls blev som jag hade tänk mig....

så här ville jag att den skulle se ut:

image20

*MUMS*

Nåja tills nästa gång så kanske det blir bättre....

Ska hur som helst ta och baka bullar och wienerkaka precis som wienerbröd fast i långpanna) i helgen och det kan jag enkelt inte misslyckas med för det har jag gjort så många gånger

 

Ännu mera mumma för magen....blir kanske några extra kilon på köpet också :)

Godnatt och sov gott

gud vad glömsk jag är....

kom ju på att jag hade glömt bort att lägga ut ett smakprov på en av syrrans kort

image19

Kortet är taget av Martin, kika gärna in på hans hemsida och se mer av hans kort www.mkpd.se

ett smakprov

Har idag sett ett smakprov av syrrans bilder, som Martin (www.mkpd.se) har tagit på henne. Återigen så blev dom väldigt bra, med rosa hår och allt....

Har även varit på stan idag i piteå och shoppade en enkel svart tröja på h&m annars så blev det som inget nytt, eller joo vi eller rättare sagt syrran köpte en coolt tutte till Alexander. Snygg eller hur?
image18  

Måste få berätta att idag då pappa skulle sätta upp deras nya platt tv så använde han (håll i er) hela 62 skruvar på väggen, tur är ju att det ska sättas en tapet på det, ser ut som om nån använt en kulspruta där.

Hejsvejs

tjejen med trasiga skor

har just upptäckt att mina bästa skor har gått sönder, det är dessutom dom enda skor jag har som man kan vara ute och promenera med....marsch till stan och köpa nya, men när jag väl är där så hittar jag inga likande blir irriterad och vill ha likadana. Men jag tänkte att då köper jag ett par på nätet men där hittar jag skor somjag absolut INTE behöver!!!! Men som jag VILL ha...............hur ska detta gå??

Här kommer det lite bilder på skorna som jag hittade:

image14denna sko hittade jag dock i syrran garderob,  me like, kanske låna?

image15Älskar allt med kilklack, hittade denna sko hos skopunkten, ska nog ta och beställa ett par till "onödiga" skor.


image17Har Lääänge trånat efter dessa skor, riktigt röd skönhet.

jobbig dag och natt

det borde inte vara lagligt att vara vaken denna tid, eller? Men jag har ju lovat min älskade sambo marcus att komma med lunch idag, och inte vilket lunch som helst, marinerad fläskfile med potatisgratäng, det ni!! jag kan nog lova att dom andra gubbarna (förlåt ubbe) blir avundsjuka när dom ser vad marcus äter.....
Har dessutom lovat syrran att följa med till dollarstore (igen, var där i fredags), men jag hoppas att det blir hon som hämtar upp mig och inte tvärtom. Trodde helt seriöst at vi hade inbrottstjuvar här på gården inatt, både marcus och syrran måste ju tro att jag är helt väck efter natten upptåg, men vad f*n jag var ju livrädd plus att det var ju verkliga saker som jag hörde det vara bara det att det var syrran som tappade ner saker typ klockan tre på natten så inte är det konstigt ifall man blir rädd inte....näe nu ska jag ta och sova en stund till, måste ju passa på medans alexander sover...


nu har det hänt igen

ubbe har åter igen skjutit en älg, som alla andra år. Dagens nyhet om man får tro ubbe, han vill att hela pite och ja varför inte hela världen vet att han fält en älg...hehe


ha en trevlig kväll.....det ska då vi ha om inte vi blir ihjäl tjatade om denna älg....  


bullshit

har egentligen inget nytt att skriva, här händer det inte så mycket på dagarna. Hade tänkt börja plander för alexanders dop, men det var inget svar hos prellen då jag ringde så det får bli en annan gång. Men jag lan ju börja med att fundera vilka som vi ska bjuda. Först hade vi som bestämt att det inte skulle bli nå stort dop men innan vi hade skrivit den preliminära listan klart så blev det en hel del ändå så vi får väl se vart det här slutar.

Har haft en riktigt bra natt , lillen har sovit mestadels och jag fick vakna utvilad på morgonen, känns riktigt bra att få vara pigg under dagen man får som mer gjort då.
Har för övrigt hängt upp mina nya tavlor i tyg, blev jättebra dom sitter ovanför soffan i vardagsrummet kände att det var dags att ta ner hyllan och göra nått nytt på väggen, blev helnöjd. Har några ider till som jag skulle vilja fixa men jag måste komma  på vart jag ska ha dom först.

igår när jag skulle hänga upp tavlorna så ramlade en skruv ner mellan soffdynorna och jag fick världens chock när jag skulle ta upp den, DAMMRÅTTOR, trodde inte att det kunde bli så mycket med dammm i en sova så innan jag kunde fortsätta hänga upp tavlorna så var jag tvungen att dammsuga soffan kunde helt enkelt inte låta bli. Ska börja dammsuga soffan oftare.

Näe, nu har lilleman somnat så då ska jag passa på att hoppa i duschen.

ha en trevlig dag

idol

ikväll börjar idol, ett program som jag bara måste se. Kan inte fatta att det finns folk som inte har självinsikten att dom INTE kan sjunga, det låter ju hemskt i vissa fall, jag skäms ju nästan åt dom. Eller det gör jag ju.

värsta chocken!!

Jag fick värsta chocken igår då lilleman låg på en filt, lade han på magen och helt plötsligt så låg han på rygg, va tänkte jag ser jag i syne?? så jag provade igen, lade han på mage och nån sekund senare låg han på rygg!! Jag har nog en superbebis!! För han är ju trots allt bara en månad, inte ens det men den 4.e så blir han det. Snacka om att jag blev paff.


En dag på stan

Har insett att jag kommer snart att vara urfattig men dedt kan inte hjälpas eftersom jag hittar så fina grejo eller rättare sagt kläder. Konstigt nog så hittar jag mest till lillen, skulle kunna köpa det mesta som jag ser. Sälv så fyndade jag på hm vilket jag aldrig brukar göra men ibland så händer det.

289886-12   289886-11

Alexanders inköp till vänster och mina till höger. Fyndade tyget på åhlens föll pladask för det, kostade dock 125kr metern men då visade sig att det var 20% rabatt inte illa. Tänker dock inte säga vad jag ska ha det till, (inte gardiner) men jag vet att det kommer att bli så snyggt då det är klart. Som sagt så fyndade jag ju min "väst" på hm för endast 198 kr, det var kärlek vid första ögonkastet. Lillens kläder som är bruna hittade jag på lindex och fleece jackan och byxorna på åhlens.

Med andra ord så blev det en riktigt lyckad dag på stan. Fast några kronor fattigare!!

sovmorgon

Marcus har jobbat i natt så jag och lillen har varit själv från tre igår eftermiddag. Så vi passade på att hälsa på Maria (en jobbarkompis) och där så såg vi en film som heter Surviving Christmas en riktigt skruvad komedi men har sjuk humor så har man. Sen när vi kom hem så tog jag och lillen det bara lugnt satt vid datorn ett tag och vi somande nog där vid ett, han var lite pigg igår kväll men resten av natten så har han sovit bra. Väntar på att han ska vakna nu så ska vi gå till stan en sväng ska se om nå kläder i storlek 56 åt han. Kanske jag hittar nått åt mig också, skulle behöva nya jeans men känner mg som en heffaklump just nu så det går vänta.

RSS 2.0