080831

Nu behöver vi inte längre leta efter en dagisvagn för nu är den äntligen köpt, det blev en Emmaljunga från 2002, riktigt fin och fräsch plus att priset var bra. Marcus är eld och lågor över vagnen och vill att vi ska ha våran Crescent på dagis och ha Emmaljungan hemma, jag säger nej!!


Tidig morgon

Lilleman vaknade 06.00 och först så trodde jag att han skulle somna om men icke, 06.15 var det livat i spjälsängen så det var bara att stiga upp. Nu ligger han ute och sover en stund så nu hinner jag förhoppningsvis klä på mig om jag nu inte sitter fremför datorn hela tiden.

Idag så har vi inte så mycket på schemat, kanske far vi och hälsar på nån eller så är vi hemma och myser hela dagen.


Såpaträsket

Tror att jag har fastnat i detta träst då jag slåt på tv´n, nu då vi har så många kanaler att välja så hittar jag alltid nån gammal going till såpa, men det blir nog bättre då jag bröjar om att jobba för då kommer jag inte att ha lika mycket tid att glo på tv. Men ikväll så blir det nog att återigen titta på SATC boxen förhoppningsvis så blir det sista gången men man vet ju aldrig. Det är ganska konstigt för jag tittade aldrig på SATC serien nä den gick på tv, jag började titta först när dom visade reprisen så jag trodde att det fanns massor med avsnitt jag inte hade sett då jag började titta på boxen men tji vad jag hade fel än så längre är det inte ett enda avsnitt jag inte sett!

Tråkig och tråkigt

Just så känner jag mig just nu, väldigt tråkig och livet blir tråkigt då också, usch vilken hemsk känsla. Förmodligen finns det massor som jag kan hitta på men jag har ingen fantasi för tillfället så det blir nog en hemma helg i helgen plus att Alexander är snorig och grinig. Har bara tre lediga dagar kvar till jag börjar om och ska jag jobba och visst känns det tråkigt att bara sitta hemma mina tre sista dagar men jag har heller ingen barnvakt för Marcus jobbar och resen av kandidaterna är på utlandet. Skulle behöva en sväng på stan och köpa vantar och en ny jacka åt Alexander men jag känner att jag inte orkar trängas på stan en Lördag så jag får nog ta det på måndag istället. Nu ska jag gå ut till garaget och se hur det går för Marcus.

Snor

Usch vad det rinner snor från Alexanders nästa, men så är det väl när man precis har börjat dagis så det är bara att härda ut. Som tur är så har han inte feber, peppar, peppar! Vad som är värre är att han verkar ha smittat mig med snor också så nu fattas det bara att Marcus blir snorig också så är hela familjen sjuk! Nåja dagen blir en lugn dag iallafall, ska hinna med att tvätta innan Marcus kommer hem. Antar att Marcus kanske måste en sväng till Svanis ikväll med allt kött som han har sett til att vi har för inte kan råddjuret hänga så länge till i garaget.

Från två till en

Nu har jag gjort det igen, skrivit fel datum alltså, så nu tänkte jag sluta med det och skriva istället.

Idag när jg hämtade Alexander på dagis så hade han bara sovit 45 minuter!!! Inte ville han sova en stund när vi kom hem heller så idag har han gjort en nytt rekord både i hur lite han sovit på en dag och inte har han varit så gnällig heller men det blev en tidig kväll iallafall.

Marcus jobbar så jag är ensam ikväll så nu ska jag lägga mig framför tv´n och titta på det som jag vill, förmodligen så blir det att titta klart på SATC boxen för jag tror att systeryster vill han tillbaka den snart!!

080829

Är jag knäpp eller????? Ja, nog kan man ju börja tro det, har precis tackat nej till en plats på det program som jag sökte som mitt första val och inte trodde jag väl att jag skulle ta mig in då jag efter andra utvalet låg lååååångt bak som reserv, men så igår damp det ner ett mail där dom frågade ifall jag ville börja.....men efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att inte gå, känner att det är alldels för nära termin starten plus att jag redan har lovat att jag ska börja om och jobba och sen så ska jag ju läsa en kurs också vilket känns som att jag redan nu har ganska många bollar i luften. Men det finns ju fler år att söka, ska redan söka nu i höst!!!

 Annars så har Marcus varit på höstjakt för första gången iår och sköt ett råddjur så nu blir det lite mer proppfullt i min frys, hade hoppats på att det inte skulle bli nått för jag tycker inte om att ha ett hängades rådjur i vårat garage. Usch!!!! Nåja snart är det ju älgjakt och dom kan han ju inte dra med sig hem i allafall!!!!!

Sitter och funderar ifall jag ska klippa mitt hår nu eller vänta tills det blir lite längre, svårt val för längre ska det bli hur som helst för jag vill kunna sätta upp mitt hår och inte se ut som ett troll då jag gått och lagt mig med blött hår. Nackdelen om jag går till en frisör nu är att jag förmodligen kommer att klippa mer hår än vad jag tänkt men samtidigt så hatar jag när mitt hår inte har nån frisyr alls och en lugg som ser ut som sju svåra år, ska fundera över helgen och sen bestämma mig.

080826

Tror att lillgubben håller på att bli förkyld, ingen feber men det rinner snor från snoken så nu hoppas jag att det stannar vi det. Själv så är det inte mycket bättra i halsen men inte sämre heller, peppar, peppar!! Idag så är det fullt upp här, nu är Alexander på dagis till 11, sen ska han sova (förhoppningsvis 2h), sen är det avslutning med föräldragruppen (hoppas att det var idag) och sen efter det så ska vi på kalas. Tror att både Alexander och jag är helst slut efter denna dag så det blir nog en tidig kväll!

080825

Yaahhh, löning idag, dock inte så stor men några x-tra kronor blev det allt. När jag vaknade upp imorse så upptäckte jag att jag hade jätteont i halsen och inte har det blivit bättre heller så nu åker jag väl på en dunder förkylning lagom tills dess jag ska börja om och jobba. Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och slöa ett tag.

080824

Har just kommit in från en härlig kvällspromenad, det händer inte ofta att jag tar en promenad men nu ska det blir ändring på det och för en gångs skull så tror jag det för nästa vecka så ska ju ju börja om att jobba och till jobbet så kommer jag att cykla. Jag kanske inte kommer att gå ner så mycket i vikt ( man kan ju hoppas) men jag kommer säkert att bli mycket piggare än vad jag är just nu. 

Annars så har dagen varit lugn, kom hem från Piteå där kring 14.30, städade lite och gjorde middag som för örvigt inte gick att äta pga att det blev så starkt, usch!! Så nu ska jag bara dega i soffan resten av kvällen som för övrigt kommer att bli kort för jag ska snart gå och sova!!  


080823

Nu har vi äntligen varit och tittat på Lucas, liten och söt!!



080823

Tidigt imorse så blev jag moster och Alexander fick sin första kusin. Det blev en lite Lukas som vägde 3100g och var 47cm lång!!!!

080821

Idag så har det inte blivit gjort mycket är, förrutom att jag och Alexander har varit på dagis en stund så har vi inte gjort nått. Imorgon så ska han vara själv på dagis i 1 1/2 timma, ska bli spännande att se hur jag reagerar. Just nu så sitter jag och letar vilka böcker jag behöver tills dess jag ska börja skolan och alla förutom 1 är på engelska, hua, längesen sist jag läste engelska och inte kommer det att bli lätt inte. Boken som är på svenska verkar vara jätteintressant av det jag läst hitills om den. Näe nu ska jag strax hoppa till sängen för jag är jättetrött och det blir en tidig dag imorgon!

080720

Inskolningen för Alexander går jättebra och på Fredag så ska han lämnas på dagis själv, tror och hoppas att det ska gå bra. Idag så har jag efter tre dagar av regn varit och inhandlat ett kombinerat regnställ och vad får jag se då jag kommer ut från affären om inte SOLEN!!!! Det är så typiskt men ni alla kan vara lugna för nu kommer det inte att regna nå mer denna sensommar/höst.  Har även köpt en fleece jacka och byxa åt Alexander som kan vara bra att ha under "galonisarna".
Nu ikväll så blir det att titta på tv ett tag och sen en tidigt kväll, behöver sova mååååånga timmar inatt.

080817

Usch vad jaghar blicit dålig på att uppdatera här!! Nåja här kommer en kort sammanfattning om vad som hänt sen dess. 

Tyvärr så blev jag inte miljönär på min trisslott men jag vann dom 25 kr!
Igår så var det 1 års kalas för barnen i föräldragruppen, alla hade möjlighet att komma så det var en hel del stoj och bus, jag skulle nog gissa på att alla barnen somnade gott på kvällen. Alexander hade stängt ögonen innan han ens var i sängen. Idag så har det inte hänt så mycket, vi har varit ensväng på stan men annars så har vi bara varit hemma och slappat.

Imorgon är dagen D för då ska Alexander börja inskolningen på dagis, spännande!

080814

Det har till slut löst sig med dagis så nu kan vi andas ut. De dagar han kommer att behöva dagis under dagtid så kommer han att vara på Trollsländas som ligger i samma hus som Nattugglan där han ska vara då vi kommer ob-tider. Har nu suttit idag och kollat hur det blir med dagistider och just i September och till i mitten av Oktober så kommer det att vara cirka 5-6 kvällar/nätter som vi behöver dagis och efter det så blir det förhoppningvis bättre för då kommer Marcus att kunna lägga sitt eget schema så då slipper vi förhoppningsvis nätterna.

Har fått mina snygga skor idag men som jag trodde så var dom lite för stora så jag funderar ifall jag ska skicka tillbaka dom och ta  en storlek mindre.

Näe nu ska jag ta och skrapa en trisslott och bli miljonär!!!


080813

Idag så har jag beställt lite kläder till Alexander, han behöver ju en hel del nudå han ska börja på dagis. Själv så har jag klickat hem dessa snygga skor från josefssons.


Hoppas nu bara att dom passar, för skor som jag beställer har en tendens att inte göra det!

Från det ena till det andra så har vi nu målat luckorna klart men vi har inte målat stommarna så det får vi göra efter att vi har satt dit handtagen vilket lär bli på Fredag för färgen skulle torka i 24 timmar! Tänkte att jag senare skulle lägga ut bilder på köket då vi är klara men det är nån vecka bort då vi inte fårr kaklet ännu.

080813

Shit, lite problem har det blivit med dagis, vi kommer nog att behöva ob-dagis nu då Marcus ska börja gå på en annan rad så nu jobbar vi ob-tider samtidigt!!!!! Har sökt ob-dagis men det kommer inte att bli aktuellt föränn efter nyår så nu blir det till att pussla och få någon att sitta barnvakt.

080812

Idags så har vi äntligen börjat med köket, vi har än så länge bara grunmålat luckorna men man ser redan en stort skillnad mot det bättre. Alexander har farit till farmor för att sova där över natten och jag längtar redan tills han kommer hem imorgon!!!! Jag kommer säkert att vakna där vid 06 tiden imorgon och vara jättepigg, men jag ska vägra att stiga upp då för jag måste ju passa på att sova när jag får. Har dessutom hunnit med att tvätte ikväll så nu blir det bara att ligga i soffan och ta det lugn.

080811

Dagen började redan kl. 05.45 då Alexander vaknade, gick en promenad och  tog det mest lugnt resten av morgonen, sen bar det iväg till stan för att köpa färg och penslar till köksluckorna, passade även på att beställa kaklet som vi ska ha till köket. Sen nu ikväll så blev vi och Verron, Fredrik, William och Alva bortbjudna till Sara, Andre och Ebba på middag i deras nyinköpta hus i Gummark. Riktigt fint var det, nästan så att man sjäv blir lite sugen på hus men det får nog vänta ett tag till iallafall. Nu är det duschen som gäller och sen sängen, ZZzzZZZzz! Godnatt!


080810

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera men så är det då man har mycket att göra! Har precis beställt en massa fina bilder på Alexander plus tre förstoringar som ska upp på väggen. Annars så har det inte änt så mycket sen sist, till veckan ska vi börja med köket, blir inget nytt kök eftersom vi gjorde en liten tabben men det ska ändå rustas upp lite med måalde luckor och stommar, nytt kakel och nya handtag, plus att vi ska sägga upp täckskivor. Det blir nog bra då vi väl är klara med allt vilket jag hoppas att vi snart är. Ska passa på att fara och beställa kaklet imorgon för det skulle visst ta en vecka innan det kommer. Har haft lite problem med våran dator men vi har nu lyckas hitta felet, först trodde vi att det var fel på laddaren men nu vet vi att det är musen det är fel på för så fort vi stoppar in den i datorn så slockar allt. Så nu slipper vi lämna in datorn.

080804

Idag så blir våran lilla kille 1 år, tänk vad första året har gått snabbt......
Vi fuskade lite med att ha kalas för familjerna i Lördags så han har redan fått sina presenter. Han fick bla, sackosäck, cd-spelare, ryggsäck, cd-skivor, skor, kläder, bobby car, pussel, pengar, bollar och säkert fick han mer saker men mitt minne är inte det bästa just nu.


080801

Satans vilket åskväder det var igår, trodde att jag skulle skissa ner mig då jag for hem från jobbet trots att jag hade bil. Tror att jag tog världsrekord i att öppna garaget, köra in bilen, låsa och springa in. Usch jag hatar åska men tur att Marcus var hemma så att jag slapp vara själv.

Idag så har jag bakat, bakat och bakat. Det blev en sort som blev bra resten blev sisådär, men det får duga för nu har jag inte tid med sånt nå mer. Ikväll blir det att göra tårtorna och snygga till hemma men före det så ska vi äta kräftor, MUMS!!!

RSS 2.0