080730

Jag håller på att avlida i denna värme, så nu vill jag att det blir lite svalare på dagarna, men på Lördag så kan det få vara fint väder! Inatt så har jag inte fått många timmars sömn, kom hem vid 23.30 och lilleman vaknade 05.20, inte var jag pigg inte men det var bara att stiga upp. Nu är det inte många dagar kvar tills Alexander fyller 1 år, ska baka på Fredag och jag hoppas verkligen att jag hinner med allt som ska göras då annars finns det inte så mycket mer tid till sånt. Hade tänkt göra en massa saker nu ikväll när Alexander somnat men jag är alldeles för trött så det vår bli en kväll  framför tv´n och ikväll så finns det ju en massa att kolla på, veckan bästa tv dag.

080729

Usch vad tiden går sakta, väntar på att Marcus ska komma hem som slutar klockan 15 men tiden verkar aldrig vilja bli det! Är less på denna värme också, speciellt då alla andra jobbar och inte kan följa med till stranden för inte far jag själv. Nåja ska iväg och jobba en sväng ikväll och det ska bli skönt att komma bort ett tag även om jag måste jobba. Har dessutom blivit helpeppad att påbörja kursen som jag ska läsa till hösten tror att den kommer att vara jätte intressant, men nu fick jag höra av min kompis (som även hon ska läsa kursen) att slutuppgiften i kursen var att hålla ett föredrag, gruvar mig redan, jag hatar att stå framför folk att prata så man kan ju hoppas att det åtminstone är ett grupparbete så slipper jag står där framme själv!

080727

Ojj ser att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg men jag har varit i Piteå sen i Fredags och haft fullt upp hela helgen. Igår på dagen så gick jag, mamma och Alexander en sväng under dagen på pdol, sen till middagstid så for vi på släkträff i Ålund, på kvällen så blev det att gå ut på pdol och det var verkligen ovärt att lägga ut 350 spänn på några timmar, träffade inte många jag kände, inte så konstigt eftersom jag tyckte att det inte var så mycket folk ute men jag kan ju ha fel. Nåja gjort är ju gjort, jag var ju iallafall nykter så jag slapp vara bakis idag =)

Till veckan så är det fullt upp ska hinna med att båda riva och förhoppningsvis sätta upp vårat nya snygga kök. Det jag oroar mig mest för vart tusan vi ska rymma köket då det kommer, måste klura lite på den. 


070824

Idag så har både jag och marcus varit duktiga, iallafall på förmiddagen. Vi hann med att klippa, trimma och kratta ihop gräs, dock inte allt på framsidan för det ska vi göra nu då lilleman har gått för att sova. Resten av dagen så har vi haft fullt upp med annat, Alexander har haft besök av Nellie, Ebba och Nova, gissa om han har busat?!! Marcus har dessutom fått sin box till tv´n så nu kan vi se på de flesta kanaler, tror att jag kommer att köpa en till tv för jag antar att det kommer att vara fotboll för det mesta på tv´n här nere. Näe nu ska jag ta och hoppa i duschen för jag luktar inte gott. Bläää!

080722

Idag så har vi varit en sväg till Ikea och bestält vårat kök som kommer redan nästa vecka!!! Så nu är det snart dags för att börja plocka undan saker i köket och riva ner skåpen, usch vad mycket jobbet innan allt är klart men nu är det ingen återvändo.

080721

Idag så har jag varit på lunch men ett gäng tjejer, hur trevligt som helst. Fyndade även en överdel till en regnoverall till Alexander för halva priset. Har dessutom varit barnfri i över ett dygn nu, han kommer hem ikväll och gissa om jag längtar efter han nu? Just nu så sitter jag och plöjer igenom SATC-boxen men än så länge är jag bara hunnit till säsong tre.

080719

Nu äntligen kommer det en blid på min tatuering, bättre sen än aldrig!



Ok, bilden blev inte den bästa plus att jag inte har den bästa digital kameran men jag lovar den är finare i verkligheten.

080716

Hmm sorry men kommer inte att kunna lägga upp bilden idag pga av att jag har glömt kameran hemma men jag kommer hem på Fredag så då kan jag lägga upp den så får ni se hur min tatuering ser ut. Motivet på tatueringen blev Alexanders födelsedatum i romerska siffror.

Kanske så blir det att köpa ett nytt kök också, hoppas verkligen att det blir så och att det inte blir så dyrt.

080715

Idag så har jag gjort en sak som ingen trodde att jag skulle klara av att göra men jag tänkte att jag skulle lägga ut en bild om vad jag jag menar men det gör inte föränn imorgon. Just nu så ÖSER regnet ner fast jag är ju i Piteå och det är ju inget ovanligt här så i Skellefteå är det säkert sol. Nu ska jag lägga mig ner i soffan och titta på tv.

080714

Jag vet att jag saknat solen men nu måste jag ändå klaga dock inte på solen men måste det vara vamt just den enda dagen jag inte kan fara någonstans, typ till stranden. Bilen står ju förvisso i garaget men bilbarnstolen är inte monterad och det vet jag inte hur man gör och båda mina cyklar har punktering på framhjulen och de flesta jag känner antingen jobbar eller är på semster, ingen bra dag med andra ord när man måste sitta och stekas i värmen här på baksidan. Nu är första dygent avklarat men nu återstår det tre stycken innan det börjar lugna ner sig. Ska gå coh lägga mig tidigt idag för jag blev väckt at min ögonsten klockan 04.30!!!! Jag är TRÖTT!

080713

Nu har Marcus jobbiga vecka börjat, han kommer att jobba strax över 70 timmar, usch inte roligt. Planerar att fara till Piteå några dagar eftersom det är så tråkigt när det bara är jag och Alexander hemma, funderar ifall jag skulle gå och fixa en tatering för dom har tydligen drop in hela juli och nu när jag vet vad jag vill ha så är det ju bara att göra den. Nu ikväll så har jag och Alexander varit och hälsat på hos Erika och Nellie, trötta var dom båda två men lite bus han dom ändå med. Alexander skjusade Nellie i lära gå vagnen vilket var populärt hos dom båda.   


080713

Är så less på detta väder, nog för att vi för tillfället har ganska så fint men det är INTE roligt att vakna upp till regn och absolut inte klockan 06.00 för det den tiden jag stiger upp nuförtiden. Dock inte frivilligt. Alexander ligger och sover just nu men lär nog vakna vilken sekund som helst för snart är det middag som gäller. igår så var det första gången vi hittade han ståendes i trappen så nu måste vi börja använda grinden som vi har. Annars så har vi varit ut en sväng till lekparken idag men än så är han lite för liten för sånt, gunga kan han men inte så mycket mer.


080712

Har haft en natt för mig själv, Marcus jobbade och lilleman fick fara till farmor, men snacka om lite man hade att göra igår kväll man är ju inte direkt van att vara själv nuförtiden så ikväll blir det skönt att ha familjen hemma igen. Har varit en sväng på stan idag och skulle leta upp nå billa unerkläder (rea) men det enda jag hittade var en bh som kors i taket sitter som smort, det är inte varje dag jag hittar en sån, tror att jag har fel form på mina för de allra flesta bh:ar har en tendes att vilja släppa ut dom och då spelar det ingen roll hur stor bh det är. Nåja slutparat om det nu. Annars så funderar jag ifall vi skulle ta och grilla ikväll, kanske grillspett, det lär gott men jobbigt att göra och  jag har heller inget hemma så jag måste i sånna fall vara och handla vilket är jobbigt med en 1 åring men å andra sidan så kommer ju Marcus snart hem.

080711

Sanningens ögonblick, jag kom in in på det som jag helst ville läsa men kursen som jag absolut ville läsa kom jag in på, så den ska jag tacka ja till. Men jag kom även in på en annan utbildning som jag inte har funderat så mycket över så nu måste jag bestämma mig hur jag ska göra, mycket talar för att jag inte kommer att läsa programmet men jag ska aldrig säga aldrig.

Läste ett bra ordspråk häromdagen: "Framsteg är omöjligt utan förändirng och de som inte kan förändra sina tankar och åsikter kan inte ändra någonting"
Stämmer hur bra som helst och fick mig att fundera en massa, speciellt på utbildning.

080710

Har äntligen fått tummer ur och beställt sakerna från Ikea. Det här hamnade i kundvagnen:





Konstigt nog så gick det inte att beställa barstolen som vi skulle ha så nu är det bara att bege sig ut på jakt här i stan efter en sån. 


080709

Var nyss in på min sida på studera och såg att det inte längre gick att se på snmälan så snart kanske man får veta hur det går och vad jag ska göra i höst. Annars så har vi varit en sväng till Piteå nu måndag-onsdag och kors i taket så har jag fyndat en del på stan, dels nå kläder till mig och Alexander men sen har jag hittat en skit läcker duk till köket och några ny blommor även det till köket. Sitter och funderar vad vi ska köpa till lilleman nu då han fyller 1 år men det är ju så svårt. Nu blir det en kväll framör tv för vi har lånat hem tre filmer som vi hade tänkt att se.

090706

Vi har just upptäckt att vi fått trevliga djur utanför våran ytterdörr, nämligen ett getingbo!!! Igår kväll skulle jag och Marcus göra ett försök att ta bort det men lite svårt blir det då det är en låst järnplatta som ligger utanför boet så nu har jag gjort en felanmälan till HSB men det hela tar lite tid så nu är det bara vänta och se.




Brrr inte ser dom trevliga ut......

080706

Är även trött idag men det kan ju bero på att jag steg upp klockan 05.0o, huvva för det speciellt då jag gjorde det frivilligt, nåja är ju hemma imorgon och resten av veckan så jag får väl vila upp mig. Snart ska jag ocg Alexander bege oss ut en sväng och fördriva tiden innan det är dags för han att lägga sig och sussa. Han har bröjat äta dåligt igen och inte vet vi vad det beror på heller, hoppas på att det bara är en fas så att han snart äter som han brukar göra. Näe nu är det dags att fara ut för nu sliter han snart ner datorn i golvet.


080705

Är egentligen alldels för trött för att skriva men nu när jag ändå sitter framför datorn så kan jag lika gärna göra det. Anledningen till att jag är jättterött är för att jag steg upp klockan 05.45 av att väckarklockan ringde och sen har jag varit igång ändå tills nu. Har varit på Bodaborg idag och inte vann mitt lag den här gånger heller men å andra sidan så hade dom två andra lagen personer som redan hade varit det ett x antal gånger så det var inte så mycket vi kunde göra åt det.
Nu är det duschen och sängen som gäller för annars så somnar jag snart på soffan.

080704

Idag så blir lilleman 11 månader, bara 1 månad kvar tills den stora dagen. Nu gäller det att fundera ut vad vi ska köpa till han, mest troligen så blir det utekläder som han kan ha på dagis men nog tror jag säkert att han får en och annan leksak också! Ikväll så blir det grilling i söderbodan hos några vänner, hoppas att solen är framme även ikväll.

080703

Nu så har vi äntligen fått besked om dagisplats och det blir som vi ville, vårat första val nämligen Nallebjörnen, så nu börjar han inskolningen den 18 Augusti. Nu väntar jag bara på besked om skolan ifall jag tagit mig in eller inte.

080703

Idag har vi som sagt varit på Vitbergbadet, vi solade och badade och lilleman tyckte det var skitskoj med allt vatten och ville inte gå upp då vi skulle bege oss hem, kanske vi måste besöka badet fler gånger.  Känner att man blir helt slut av att vara ute och speciellt i solen så nu undrar jag hur jag ska kunna hålla mig vaken då vi ska gå på bio....!!


080703

Gud så skönt att äntligen få vakna upp till lite sol. Idag blir det att fara till Vitbergbadet med Alexander, tror faktiskt att vi alla tre ser framemot det! Igår så fick jag äntligen se mitt favorit program nämligen Project Runway, finns det nått bättre? Synd att sändingstiden inte är den bästa, onsdagar kl. 22, lite sent för min del men vad gör man inte för att få se sitt favvo program.....
Ikväll så blir det att fara och se Sex And The City med ett gäng tjejer, ska bli trevligt att komma ut lite och att för en gångs skull gå på bio för det var inte igår.  

080702

Om ni tittar i förra inlägget så ser ni att jag skrivit fel datum,  man blir helt borta då man går hemma. Men jag vet ju egentligen att det är 2 juli.....

080703

Nu är vi inte bakåtsträvare längre, för nu har vi skaffat internetbanken och nu sitter man här och undrar varför vi inte har skaffat det tidigare för det är ju jätte enkelt och allt går mycket snabbare än med post.

Annars så har vi varit och spelat minigolf med ett par kompisar och gissa vem som kom sist?? Jo jag, inte kan jag göra mig en karrär i minigolf inte. Saken blev ju inte bättre av att Marcus vann så nu är han stöddig.

080702

Varför kan man aldrig få vakna upp till att solen lyser in i sovrummet? Börjar bli smått less på detta väder, nog för att det brukar bli fint på eftermiddagen men då känns det som lite sent att fara och göra så mycket. Morgonen började för min del 06.30 för då vaknade lilleman och just nu så är han inte rolig att ha inomhus, ska bara klättra hela tiden och vara där han inte få vara, att leka med sina leksaker finns inte på kartan just nu. Nåja det går väl över så snart så det är bara att hålla ut.

080701

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag hoppas i duschen och ska läsa min braiga bok av Marian Keyes, Är det någon där? Älskar alla hennes böcker och kan inte få nog av dom, på nått sätt så fastnar man alltid i boken och man blir aldrig besviken.






080701

Har nyss fått veta att ett par bekanta till oss har fått dagisplats på deras första alternativ medans Alexander inte fått på nått av sina, till saken hör att vi sökt exakt samma alternativ, vi har stått längre i kö plus att våran son är äldre än deras, grrrrr nu ska jag ringa och klaga och höra hur det kan få gå till så här. Inte för att jag tror att det kommer att bli nån skillnad men nog ska dom alltid få veta.


RSS 2.0