sött barn

sitter här på golvet i vardagsrummet och tittar på min son, man kan inte bli mer söt än vad han är. Tror att han håller på att somna ögonen ser väldigt tunga ut, hoppas att det bara är en powernap han tar, annars finns det en risk att vi får sitta framför tv:n inatt.

Marcus jobbar natt inatt så det är lite ensamt men han är iallfall ledig imorgon så då blir det att bara mysa och ta det lugn.

Ska ta och titta vad det är på Tv ikväll, hoppas att det är nå som är värt att se!  

glömde bort...

Glömde bort att berätta att jag fortfarande inte har börjat med mitt nya liv ännu, kan ju alltid skylla på att det var dåligt väder idag. Var till och med på stan och åt lunch idag och nått säger mig att den där pajen jag åt inte var så nyttig som jag kanske önskar, men god var den!! 

Lååång natt....

Tror att det kommer att bli en väldans lång natt det här, lillen ligger i sin säng men är väldigt vaken, han ligger och stirrar på sina fiskar. Tyvärr så är inte mamma lika pigg men om det nu skulle bli en vaken natt så kan jag ju alltid titta på Törnfåglarna. 

Snart så är det dop och inget har jag att ta på mig, och inget finns att köpa heller tycker jag. Måste nog ta mig en ordentlig tur på stan nån dag och leta noga. Konstig nog så har jag egentligen ingen lust med det men nu har jag inget val, jag kan ju inte gå naken liksom...eller det kanske skulle va nått vad tror ni?!!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och se ifall det blir att sova eller vara vaken inatt...

Sov gott! 

Nostalgi

Har just fått hem tv-serien/filmen Törnfåglarna, längtar tills jag får tid att sätta mig framför tv:n och se denna underbara film. Ska passa på då Marcus jobbar dygn nån gång eftersom det är inte direkt hans favoritfilm. LÄNGAR!! Synd är att den är så lång man hinner nog inte se den i ett sträck.


Sovmorgon?!!

Trodde att jag hade fått mig en sovmorgon i morse eftersom lilleman vaknade klockan 07 men efter ett tag så insåg jag att klockan BARA var 06, om jag hade varit smart så borde jag ju ha ställt om klockan redan igår kväll innnan vi gick och la oss!! Nåja lilleman somande om så nån timme extra fick vi ju sova.

Igår så var det fullt upp hela dagen, först så var vi på 1 års kalas sen så for vi till en bya fest, vi var inte hemma föränn 22.30 då var vi alla tre trötta av dagen händelser men vi hade det iallafall mycket trevligt.

Skulle börja mitt så kallade "nya liv" idag med minst en promenad på 1 timme varje dag, men det är så ruggigt väder ute, grått, mulet och lite dugg regn så jag ställer nog in promenaden. Ja jag vet, jag är lat men imorgon så kanske det blir en promenad eller varför inte två?

Nu är det dags att krypa upp i soffan och se en bra film, och bara mysa!


ensam igen

jaha då är jag och lilleman själva inatt, marcus jobbar natt i natt, jobbigt att vara själv, eller det kanske inte är så jobbigt utan mer ensamt, tycker inte om att sova utan marcus, men jag och lilleman brukar klara oss ändå!
Har suttit och planerat för dopet idag, har hittat en hemsida som säljer en massa roliga färger, smaker och figurer till tårtor, ska nog beställa en del saker därifrån så att det blir riktigt fina och goda tårtor. Det svårste är att välja sång och bön till dopet, om man nu måste ha sånt, ja eller sång måste man nog ha, ska höra med prästen då han hör av sig. Hur som helst så är det inte länge kvar nu till dopet, men jättemycket var att göra! 

Näe nu ska jag krypa ner i sängen och sova, godnatt!  

SNÖ

Vart är snön?
Börjar ju snart att sakna den, trots att jag inte tycker om vintern men den blir ju mycket så mycket ljusare på kvällarna då mörkret faller. Men jag får nog vänta ett tag till eftersom det fortfarande är så varmt under dagarna.
Måste nog kanske köpa en vinteroverall till lillen snart, har bara inte hittat en sån som jag vill ha men snart så får jag nog köpa första bästa.

Kanske, kanske, hoppas!!!

Kanske så händer det, jag vill, marcus vill,  typ alla vill!!!
 
Hur som helst så har det inte hänt så mycket idag, har bara tagit det lugnt. Fick mig en sovmorgon til halv nio imorse, inte illa! Var och handlade på coop idag, det var INTE roligt! Det går ju inte att handla där just nu då dom bygger om, förvisso så blir det säkert bättre än innan då dom blir klara men det är ju så jobbigt när man inte vet vart man hittar det man ska ha!! Nåja får väl hålla ut ett tag till, snart så måste det ju vara klart! 

Ska äntligen få min säng från Ikea snart, *längtar* Det kommer att bli så fint här då.....har även hittat en hel del annat som skulle sitta som smäck i min lägenhet fast om jag betsäller allt nu så skulle det bli väldigt dyrt!

Näe nu ska jag ta och se ifall min lilleman vill lägga sig och sova! 

Virvelvinden!

Min lilla knatte på snart tre måndader brukar få komma och sova i våran säng på morgonsidan och för nån dag sen så var det inget undantag förutom att han var som en virvelvind, då jag vaknade så låg han vågrätt i sängen!! 
Trodde att det kanske var en engångsföretelse så jag studerade han i sin säng och då var han som en virvelvind igen, han är så söt då han sover och fäktar på, tror nog att han drömmer!! 

kvinnlig!

image39


Min poäng för kvinnlighetstestet är 223 och mitt omdöme lyder så här: Du är laddad med östrogen och det råder ingen tvekan om att du är kvinnlig! You go girl!

Haha tänk att man var så kvinnlig medelpoängen är 187, 8!

lördagsshopping!!!

I brist på annat så har vi varit och köpt oss en ny TV idag, hmmm några tusen kronor fattigare men ack så värt!!! Fast jag har ju dock insett att vi måste köpa ny hemmabio då våra högtalare som vi har nu är gråa och dom passar inte till en svart TV tycker jag! Fast jag tror nog att Marcus tycker som jag, han brukar nämligen göra det efter ett tag.

Sitter och funderar vad det ska bli till middag, tacos eller hamburgare, hmmm tacos låter ruggigt gott. Eftersom Marcus är på hockey så får jag själv bestämma fast jag måste nog kila till affärn innan för jag varken ingredienser till tacos eller hamburgare.

Näe nu ska jag sätta mig i soffan och glo på min nya tv.

Ha en trevlig lördagskväll!

92%

Jaha, då har man gjort testet som tydligen ska visa hur mycket norrläning man är, hela 92 % är jag!! Trodde inte själv att jag skulle vara så mycket norrlänning men men.... 

Babymode....!

Kolla in lill killens nyaste halsduk och vantar i aik variant.....visst är han för söt?

image38


Flytta!!!

Har just insett att jag och min sambo aldrig kommer att komma överens om vart vi vill bo, så nån av oss måste ge med sig, undra hur det nu ska gå till....
Nåja, jag blir väl kvar i den här lägenheten i hundra år till! Visst låter jag positiv?
Lika bra att inte ha för stora förhoppningar man blir väl bara besviken då. Nån gång kanske vi hittar nått som passar både våran smak och plånbok, kan bli svårt men en vacker dag vinner jag kanske ett x antal miljoner på lotto, hahah!

Sitter och väntar på att min lilla kille alexander ska vakna och käka lite, han har varit snäll som ett lamm idag, jag fick till och med en sovmorgon till klockan 10, inte illa!!!
 

home sweet home!

Eller kanske är det dags att kalla skellefteå hem och inte piteå? Har ju som bott här i 3 1/2 år nu så.....
Hur som helst så ska jag hem till pite och hälsa på lite, men först måste vi byta däck på bilen, det har ju faktsikt snöat igår kväll/natt! *mysigt*!
Med lite snö så blir det ju åtminstone lite ljusare ute och man vågar kanske befinna sig ute sjäv efter klockan åtta på kvällen.  Så fort snön har börjat komma så brukar julkänslan infinna sig inombords hos mig, trots att det oftast brukar vara en tag innan jul. I år så kommer jag nog att ha massor med jul hemma hos mig, kommer att ha så mycket tid att ordna fint här i år nu då jag är mammaledig!

Nu är det nog dags att göra både mig och lillen klar för avfärd till piteå så att vi är klara då Marcus kommer hem!

Ha en trevlig söndag! 

ångest!

Har i flera dagar försökt att slingra mig från att städa men ser det su hemskt ut hos oss att jag snart får ångest!
MÅSTE ta itu med det imorgon annars blir jag galen, orkar inte se allt damm som ligger både här och där, plus att det måste skuras och fejas, en hel dek faktiskt innan det ser okej ut här. I absolut värsta fall så får jag väl göra det på söndag för då är Marcus ledig, blir som lite lättare då!

Näe nu ska jag gå och krypa upp i soffan och mysa resten av fredagskvällen!

mörkt och dystert

Jag fullkomligen avskyr hösten, det blir kallt, mörkt och kala träd. Man har frön fulla lägenheten vilket resulterar i att man måste dammsuga hela tiden. Förvisso så är det fina färger ute men det väger inte upp mot det negativa. Dessutom är det aldrig så långt till sommaren som på hösten, nåja det är bara att härda ut och invänta vintern som jag hoppas kommer snart.


åhh vad jobbigt...

Det är så jobbigt och tråkigt att tvätta, har ett helt berg med tvätt. Nog för att det inte tar så lång tid att tvätta i våran tvättstuga men det ska ju ändå göras nån gång! Ska nog börja boka tvättid lite oftare än vad jag gör nu, en vecka är alldeles för långt mellan gångerna för oss nu då vi har lilleman.

Näe nu är det dags att gå till tvättstugan och lägga tvätten i torktumlaren...eller så ber jag Marcus göra det så slipper jag gå ut i höstkylan!

ZZzzzzZZZZ

idag så har lilleman haft en riktigt "sovardag" , han har sovit riktigt mycket idag trots att han sov bra natten som var. Önskar att jag också kunde passa på att sova en blund medans han sover men jag har så svårt för att sova på dagen, inte svårt att somna men jag blir så himla trött om jag sover en längre stund så därför brukar jag undvika det.

Har även varit och hälsat på en kompis idag som även är min granne, det blev som vanligt mycket surr om allt möjligt. Trots att vi är grannar så ses vi inte så ofta men jag ska föröska bli bättre på att hälsa på, det är ju så pratiskt då man bara behöver gå några meter så är man framme.

näe nu är det dags för sängen men innan dess en varm härlig dusch!

godnatt!


vad jag är seg!

Har äntligen framkallat en hel del kort från digitalkameran, närmare bestämt 170!! Hade inte tänkt att framkalla så många men så blir det då man inte gör det oftare....ska skärpa mig, jag lovar!!
Har dessutom hittat två filmrullar från en vanlig kamera som jag också måste framkalla, dom innehåller väldigt gamla bilder, tror att det är från lefkas -02 och från min student. 
Glad som jag var över att jag äntligen hade framkallat alla desa bilder så for jag genast och köpte album, men inte passar "vanliga" album till dom digitalabilderna, det är ju en helt annan storlek. Okej jag vet att man kanske borde veta sånt men jag som är lite efter vad gäller tekniska prylar vet faktiskt inte sånt, eller jo nu gör jag ju det!

Har just insett att jag måste bege mig ut på stan igen (jo jag vet att jag är där väldigt ofta)och köpa nå mer pyamaser åt lillen. Trodde att jag hade mer än vad det var. Har hittat massor av den varan och lite till! Här är några smakprover:

image35
Kan inte fatta varför jag inte köpt en sån här pyamas tidigare, hur smart som helst, ett måste!

image36
Bamse pyamas skulle inte heller vara helt fel...

och nu kommer lillens favorit som dessutom redan finns i garderoben här hemma, hur mysig dress som helst.

image37

näe nu ska jag ta och gå och sova!  Godnatt och sov gott.

ännu en helg

Jaha, nu har det gått ännu en helg och desto närmare vintern närmar vi oss, huvva ser inte framemot det, kallt och snö, kan det bli värre? Tur att det går en massa bra serier på tv som man kan glo på! Nog för att jag aldrig ännu har hunnit sitta vid tv längre än en halvtimme, men man kan ju alltid hoppas!

Har fått en massa ider vad gäller inredning i min lägenhet, men som alla vet så är det inte billigt med sådana saker och förmodligen så måste mina ider vänta tills jag börjar om och jobba. Men köpa en ny fin tv är nått jag inte tänkt att vänta med, våran tv är så ful och klumpig väger typ ett ton och så "spökar" den då och då. Tv´n brukar slå på sig själv precis efter man slagit av den, *spookie*. 

Har hittat en massa "´löjliga listor" och i brist på annat så var jag tvungen att göra dom, hemskt va?
så här belv resultatet: 

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ x ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ x ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ x ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ x ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ x ] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ x ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ x ] Jag har kört(åkt) mer än 300km på en dag.
[ x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ x ] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ x ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[ x ] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[ ] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ x ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ x ] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ x ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ x] Jag har aprillat någon.
[ x ] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[ x ] Jag är i ett förhållande.
[ x] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ x ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ x ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[ x ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[ x ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ x ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ x ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[ x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ x ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ x ] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.(tyvärr)
[ x ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[ x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ x ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ x ] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ x ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter
[ ] Jag är kär i kärleken.
[ ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ x ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ x ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ x] Jag är bra på att minnas namn.
[ x ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[ ] Mina svar är ärliga.

Nästa lista var roligare att kryssa:

Har man sett minst 80 av dessa filmer så man tydligen inget liv..

[ ] Rocky Horror Picture Show
[] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Pirates of the Caribbean 2
[ ] Boondock Saints
[x] The Mexican
[ ] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[x] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[x] Airplane
totalt: 4

[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[x] Saw
[ ] Saw II
[ ] Saw III
[x ] White Noise
[ ] White Oleander
[x ] Anger Management
[x] 50 First Dates
totalt: 4

[x] Scream
[x] Scream 2
[ ] Scream 3
[x] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
[ ] American Pie The Naked Mile
totalt:7

[ ] Harry Potter
[ ] Harry Potter 2
[ ] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[ ] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[ ] The Village
[ ] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
totalt: 0
 

[x] Finding Nemo
[ ] Finding Neverland
[ x] Signs
[ x] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[x ] White Chicks
[ ] Butterfly Effect
[ ] Thirteen Going on 30
[ ] I, Robot
totalt:4

[x] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[x] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
totalt: 5

[ ] A Cinderella Story
[] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[x] Dumb & Dumberer
[ x] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[ ] Halloween
[x ] The Ring
[x ] The Ring 2
totalt: 5

[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[ x] Ghost Ship
[ ] From Hell
[] Hellboy
[ ] Secret Window
[ ] The Whole Nine Yards
totalt:1

[ ] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child's Play
[x ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[x ] Gothica
[ ] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[ x] Remember the Titans
[x ] Coach Carter
totalt: 6

[x] Bad Boys
[x] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[] Seven
[ ] Ocean's Eleven
[ ] Ocean's Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
[ ] Alien V.S Predator
totalt:2

[x] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[ ] ET
[ ] Children of the Corn
[ x] My Boss' Daughter
[ ] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
totalt:2

[ ] Best Bet
[x ] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[ ] Calendar Girls
[ ] Sideways
[ ] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump

[ ] Big Trouble in Little China
totalt:3

[] X-Men x
[] X2
[] Spider-Man
[] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[ ] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[x ] Catch Me If You Can
[x ] The Others
[x ] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[ ] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[x ] The Hot Chick
totalt:4

[ x] Swimfan
[ ] Miracle
[x ] Old School
[ ] The Notebook
[x ] K-Pax
[ x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[ x] Lord of the Rings: The Two Towers
[ x] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[ ] Boogeyman
totalt: 6

[x] Hitch
[ ] The Fifth Element
[ ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[ ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[ ] Star Wars Episode IV A New Hope
[ ] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[ ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
totalt: 1

[x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[ ] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[ ] The Birds
[x] The Terminator
[x] Terminator-2
[] T-3
totalt:3

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[ ] Meet Joe Black
[ x] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[ ] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[] Blood In Blood Out
totalt:2

[] Thirteen
[ ] Manic
[x] American History X
[ x] Deep Blue Sea
[ ] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[x ] How High
[ ] The Jacket
[ ] My little pony 1986
totalt:3

[x ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[ ] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[ ] Lion King 2
[ ] Lion King 3 Hakuna Matata
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther
totalt:4

Totalt så har jag sett 66 filmer så jaghar ett liv!! (har förmodligen räknat fel för huvudräkning är inte min starkaste sida....)


nästan helg....

Tycker att veckorna bara springer iväg, man hinner inte vara med och så är det ju snart helg IGEN. Har dessutom ingen aning om vad jag ska göra marcus jobbar ju i helgen men nått ska jag nog hitta på.
Fick föresten mitt paket från pippilotta som jag hade beställt, snabbt gick, tre dagar!!! Det är service ,men tyvärr så fick jag inte med en av sakerna men dom ska sickas med posten så jag hoppas att det kommer i början av nästa vecka! Har även varit och beställt framkallning av lillens bilder som finns på digitalkameran så dom korten ska jag hämta imorgon. Är så nyfiken på att se hur korten blev, nog för att jag både har sett dom i kameran och på datorn men det är ju inte samma sak som att se dom på papper.


Prinsen har dessutom blivit två månader idag, tänk att tiden går snabbt.

Näe nu ska jag hoppa i duschen, och sen lite kvällsmat, mums!!! 

blogg, blogg, blogg

känns som att jag aldrig riktigt har tid att blogga...
Har nyss lovat något som jag säkert kommer att ångra men nu ska jag inte balla ut, har lovat syrran att följa med och tatuera mig.....hur ska det gå då jag är så rädd för nålar?? Men det är ju så fint med tatueringar, nåja inte alla är det men många. Ska fundera vad jag vill ha för nått och vart, fast jag vet väl egentligen vad jag vill ha men inte riktigt hur det ska se ut. Ska nog inte säga till Marcus att jag ska tatuera mig utan bara komma hem med en, gud vad paff han skulle bli. Förhoppningsvis så är det väl ett tag kvar så att jag hinner förbereda mig mentalt på detta.

Idag så har det inte hänt så mycket, varit på en promenad med Alexander men annars så har vi bara tagit det lugn. En kompis har varit på besök och vi har ätit middag och surrat en hel del om allt möjligt.

Väntar på att mina grejor ska komma som jaghar beställt, fast jag beställde dom ju går så det lär ju dröja åtminstone nån dag till, kanske innan helgen om jag har tur.

näe nu ska jag titta på tv, och sen blir det sängen!

Nätshopping & Ikea

Idag så har det blivit lite nätshopping har bland annat köp en mobilarm till min sängmobil som jag köpte på ikea. har även fyndat påsar där man lägger blöjor med innehåll i, så att det inte ska lukta så illa. Sist men inte minst en liten leksak som han snart har använding för.

image31image32image33

Läääääääängtar till jag frå hem grejorna inte för att det är mycket men för att jag behöver dom, speciellt mobilarmen.

RSS 2.0