wiieee!!

Nu snart så är jag äntligen klar med mina inköp av julklappar, gud så härligt att bara kunna njuta av december månad och drigga lite glögg med pepparkaka och lussebullar. Idag så har lilleman köpt julklappar åt momor och morfar, vad kan vi ju naturligvis inte säga.

Jag ocg Marcus har varit på en riktigt låååång prommis idag med vagnen, vi var borta i 2 1/2 timme så nu är det fritt fram att äta en påse godis med gott samvete!


åhh nej!!

Känner att jag har lite ont i halsen hoppas verkligen inte att jag kommer att bli förkyld....Har liksom inte tid med just nu med alt som ska göras så här vid jul.

Har börjat plocka fram lite julsaker har bara sovrummet klar sen tror jag att jag nöjer mig, är inte så mycket för att plocka fram tomtar och andra porslinsfigurer vet som inte vart jag ska ha dom plus att jag avskyr då det blir plottrigt.

Marcus är hemma på semester i veckan eller ja det är ju bara tre dagar resten så har han jobbigt in, men det viktiga är ju ändå att han är hemma med oss. Antar att vi bara kommer att ta det lugn, kanske gör vi bort att köpa alla julklappar, eller åtminstone dom som Marcus ska köpa för det är det värsta han vet med julen, att köpa julklappar och om jag inte manar på han så väntar han till sista sekunden och det är det värsta jag vet.

Var på stan igår och inte köpte jag det jag skulle köpa, har varit till stan 3 gånger nu för att köpa hårspray men har varje gång glömt bort det!! Måste nog skriva ner det på en lapp snart, mitt hår går ju inte att göra nått med utan spary! Köpte ett par nya skor igår, och ja jag vet det var inte nödvändigt men dom var ju så snygga så jag kunde helt enkelt inte låta bli plus att jag kommer verkligen att använda skorna nu i vinter så det var inte helt bortkastade pengar. Har även gått igenom mina gamla skor som bara ligger och samlar damm i klädkammaren men jag kan inte kasta skor det gör ont i mitt hjärta då, och om jag nu skulle kasta ett par så skulle jag säkert behöva dom nån vecka senare så det är säkrast att låta bli helt enkelt!

Hade tänkt att julbaka snart IGEN! Det är nån här hemma (inga namn nämnes) som äter upp mina bullar och annat som jag har bakat till julen och den har ju inte ens börjat än. Men nu tror jag att jag gör dubbla satser av allt så ska det väl knappast bli slut så fort, plus att det är ju roligt att kunna bjuda på fika då det kommer främmande.

Tror att jag ska ta och krypa ner i sängen nu, är grymt trött så jag hoppas att jag får sova lite längre än till 05.00 som det blev imorse....

God natt och sov gott!!

ZZZzzzZZZZ

Julklapp!

Har hunnit köpa två julklappar idag och dom är naturligvis åt lillen. Hittade för en gångs skull saker på barnens hus, brukar inte hitta så mycket där åt dom allra minsta. Skulle kunna köpa hur mycket som helst åt lillen och ändå så kommer han förmodligen inte vilja leka med sakerna föränn han börjar närma sig halvåret, tidigast! Nåja, då finns det ju leksaker den dagen han börjar intressera sig för det och än så länge nöjer han sig med babygymet och babysittern.

Har annars bara tagit det lugn idag, sovmorgon blev det också, riktigt härligt och välbehövligt! Ikväll så blir det att se tv och bara mysa med en bra film och en hel del godis och chips! Mums mums!

me&I

Igår så var det premiär för mig att fara på Me&I party, roligt var det så det var säkert inte sista gången! Köpte bara en tröja till Alexander för jag tyckte att storlekarna var så stora plus att det inte fanns det jag ville köpa. Nästa gång så hittar jag säkert mer som jag vill och kan köpa eftersom då har Alexander lite större storlekar.

Så då var det dags igen, som varje år nämligen att köpa alla dessa julklappar. Att köpa är roligt men att veta vad alla vill ha det är svårt. Har kommit på 3 julklappar som jag ska köpa så en bit på vägen är jag, dock så är jag långt bort på den!

Har för övrigt varit riktigt duktig idag, jag har tvättat 8 tvättmaskiner!!!!
Det kändes som en evighet att tvätta idag men jag får skylla mig själv då jag har sparat tvätt så länge. Ska försöka att tvätta lite oftare, synd att det ska vara så tråkigt att tvätta och inte nog med det sen så ska man sortera, vika och lägga in den i garderoben!

Ska ta och titta på idol nu, har inte sett det många gånger i år!


seg som tusan!

Mina ögon står i kors och kommer förmodligen att göra det hela dagen lång eftersom lilleman har varit vaken nästan hela natten, tror att han har haft lite ont i magen som tur verkar ha gett med sig för nu ligger han och sussar gott i mamma och pappas säng.

Eftersom jag har en hel del saker att göra idag så har jag heller ingen tid till att lägga mig och vila en stund måste bland annat flytta tillbaka alla saker till toaletten nu då dom är klara där.

Måste kila iväg lillprinsen håller på att vakna nu!

ny vecka, nya tag

Nu ska jag äntligen ta tag i mina graviditetskilon och få dom att försvinna är så less på dom. Så från och med den är veckan ska jag börja på allvar. Fast under julen så kommer jag att göra undantag, annars så kommer jag att bli galen för jag fullkomligen älskar julmaten och allt annat som hör dit typ godis...... 

ny hårfärg

Äntligen så blir jag av med min hemska hårfärg som jag nu har haft ett tag. Det var förvisso inte så längesen jag färgade håret men den färgen var alldeles för ljus för mig så det blev inte bra. Nu blir det en mörkbrun färg som jag hoppas blir bra, der brukar det alltid bli då jag färgar med den här färgen men man vet ju aldrig!

Annars så har dagen varit bra, Marcus har varit ledig idag så vi har mest bara tagit det lugn här hemma!

04.00

Den här natten har inte varit den bästa.....

Jag gick och la mig klockan 22.00 var jättetrött och hade lite huvudvärk som jag hade tänkt att sova bort, men jag vaknade strax före 24.00 och hade världens värk och då förstod jag att jag var på väg att få migrän,  skyndade mig att ta värktabletter och sen så satte jag mig i mörkret och pinade ut det hela. Hade en väldans tur då det gick över på 1 1/2 timma. Somnade om där 02.00 och trodde att jag åtminstone skulle få sova till 07.00 men icke klockan 04.00 var den en liten krabat som hade skönsång i spjälsängen för mamma och pappa. Typiskt tänkte jag den enda natten då man verkligen måste få sova bort värken då är det bara att stiga upp. Men vi hade tur, han fick lite mat och så somande han om till 09.00 så vi ska inte klaga!


åkpåsen

glömde bort att visa våran nya åkpåse.....



mina nya saker

Allt det här har jag beställt, och ja, jag vet att jag är "tråkig" då jag har beställt från malm serien men sängramen som jag hittade på mio för 8000 spänn var lite för mycket för  min plånka, tyvärr..........

MALM Byrå med 6 lådor

MALM Byrå med 2 lådorx2

MALM Sängstomme


Nu ska jag bara hittade nått pasande att hänga ovanför sängen, har några ideer men jag vet inte riktigt om det skulle bli så bra som.


vart tar tiden vägen?

ojj ser att jag inte hunnit skriva här på ett tag, tiden verkar inte räcka till .
Mycket har hänt sen sist, Lilleman har varit på barn och tagit prover mot allergi så nu väntar vi på provsvaren som kommer till veckan. Har även börjat ge han ersättning då min mjölk ej verkar räcka till.

Min superfina åkpåse har även kommit. Passade på att prova den igår då det blev lite kallare än vanligt. Jag lade lammskinnet underst i åkpåsen så att det skulle bli extra mysigt och det såg riktigt härligt ut i vagnen. Ska nog prova den idag också och gå en lite längre sväng.
Har även beställt en tomtedräkt till lillen men det har inte kommit ännu hoppas att den kommer snart så jag kan göra lite julkort!

Har även hunnit med att shoppa lite nya grejer från ikea, det blev en säng, en byra och två nattduksbord, vi har inte riktigt hunnit skruva ihop allting ännu men jag hoppas att det blir klart idag. Är riktigt nöjd med grejerna.

Bara för att...

Bara för att syster yster lämande ett kort taget på sig själv då hon var ansvarig för min kamera så lägger jag ut det....så nu har jag lagt ut kort på båda mina systrar! Hoppas hon är nöjd med kortet!image41 

Trötter

Lillen har sovit riktigt bra inatt, fick mig en sovmorgon til 07.00 och fick vakna utvilad och jag trodde även att lilleman skulle vara utvilad men icke. Han har bara varit vaken en liten kortare stund nu på förmiddag och sover ännu, hmm han måste ju vara i nån tillväxtfas eller nått, han har ju aldrig tidigare sovit så här mycket.

Har varit och tittat på en lgh idag, men den var väl inte riktigt i tipp topp sick så jag vet inte hur vi ska göra, nån gång så måste vi ju flytta från denna lilla lgh. Vi hade ju som tänkt att köpa någonting också men det kan ju vara nått år bort eller så eftersom man vill att det man köper ska vara någonting bra eller åtminstone nått som tilltalar oss båda. Så därför vet vi inte om vi ska vänta med att flytta tills vi köper något eller om vi ska hyra en större lägenhet och sen kanske flytta två gånger på kort tid. För jag kan ge mig den att om vi skulle flytta till en annan hyres så skulle vi garanterat hitta något att köpa direkt efter det.  


Pengarna rinner

huvva, har shoppat från ikeas hemsida igår, och inte blev det billigt heller. Inte för att jag hade trott det heller men idag så var jag och Marcus på stan och där så shoppade vi bort nån tusenlapp till, men det var det värt för Marcus blev så himla fin i sina nya kläder. Själv så köpte jag nya smycken och ett par leggings som jag ska ha på mig på dopet nu på lördag. Ingen shopping till lilleman idag, hade tänkt köpa ett par jättefina och tuffa jeans på Cubus men dom hade inte i hans storlek.

Har varit och hämtat mitt paket från Tårtpinglan idag, det ska bli så himla spännande att göra tårtorna till dopet nu då man har lite roliga smaker  och färger att ha på tårtan. Tyvärr så får jag inte själv chans att smaka på dom nu då jag inte äter mjölkprodukter så för min del blir det en mjölkfritt, hoppas att det inte smakar alltför illa.

Kan själv...nåja nästan!

Min lilla kille har blivit jätte duktigt på att sitta. (med hjälp av mamma och pappa förstås)



Imorgon så blir det shopping med Marcus, inte ofta det händer men han behöver några nya kläder till dopet så det ska bli spännande att se vad vi hittar åt han! Jag hittar säkert också nånting, nog för att jag redan köpt kläder till dopet men jag ska leta efter nått fint smycke att ha till kläderna!

Drömnatt

Vinden har vänt, iallfall tillfäligt, nu har lillen sovit riktigt bra två nätter i rad. Igår morse sov han till 07.30, gissa om jag trodde att jag såg i kors då jag kollade på klockan och såg att den var så mycket, och imorse så sov han till 06.30. Inget knorr under natten heller utan han var sovit som en stock mammas hjärta!

Vad har hänt?

Vad har hänt med min lilla pojke som brukar sova så bra på nätterna? Han har nu flera nätter i rad vaknat där mellan 03-04, ibland somnar han om och sover vidare till 07 men om han inte gör det så är det bara att stiga upp eller sätta på Tv.n i sovrummet så inte jag somnar. Kanske det är nån tand på G för han dreglar och biter på nappen och är lite allmänt "gnällig" just nu.

Isabell: Vilken tur att Selma har kommit tillbaka sisådär ett halvår senare! Hoppas att hon mår bra.

Trötter

Tror inte att det är sant klockan är snart 22.00 och jag är så trött att jag snart somnar, fattar inte att jag är så trött har fått sova till 08.30 idag så jag borde ju inte vara trött men det är bara att pallra sig till sängen snart!
Kvällen har varit lite upp och ner lillen har varit lite orolig gråtit och skrattar om vartannat, men nu ligger han i sin säng och ska förhoppningsvis vara i drömmarnas värld snart. Ska nog ta och göa mig klar för natten och krypa ner i sängen.

Sov gott!

Snön faller

Blev så glad när jag steg upp i morse och såg att det var ett täcke med snö över gräsmattan, nu äntligen kanske det blir lite ljusare ute på kvällen (om snön ligger kvar dvs). Julkänslan inbefinner sig nästan direkt snön faller, konstigt då det är nästan en månad kvar innan man ens ska börja julpynta. Fast jag hade tänkt att börja fuska med julen och köpa lite julklappar, bäst att börja i tid då det är många man ska köpa till, tips tas gärna emot av nära och kära! Själv så ska jag klura ut vad jag önskar mig av tomten och vad lilleman vill ha. Lilleman har ju varit ruggigt snäll så han får nog en hel del julklappar. 

Har även testat hur vagnen går i snö idag och det gick superbra, lite tyngre än vanligt men det blir nog bättre när snön blir hård och lägger sig för det var ju bara blötsnö idag.

RSS 2.0