tvätt.....och åter tvätt...

Tjhooo..!!

Tänk vad roligt det  är att tvätta...skojar bara , man måste ju vara tokigt om man tycker det. Fattar inte hur vi kan ha så mycket tvätt som vi har, var och tvättde fem maskiner på tisdags kvällen och idag så har vi tvättat tytterligare 4 maskiner, usch och fy vad tråkigt. Men det är sånt som måste göras, vuxenpoäng.!!!!

Var på stan igår för första gången med lillen, det gick riktigt bra, han låg och sov i vagnen hela tiden. Gjorde en hel del fynd igår en skit snygg väska från lindex för 49 spänn, fattat vilket fynd, hittade även en jättesnygg dress åt lillen som var lite sportig den är dock för stor ännu men snart så kan han ha den. Passade även på att köpa en ny tröja som är bra att ha till vardags och en som man kan ha när man vill va lite finare. Gjorde faktiskt ett till fynd ett bälte för 20 spänn, bältet är brett och blått, vet inte riktigt vad jag ska ha det till ännu, men 20 spänn har man ju råd att "förlora" om jag nu inte skulle hitta nå att ha det till.

Tänkte ta en promenad idag med lillen och vagnen men det verkar som att vi måste ställa in prommisen för nu har det just börjat regna, men det kan ju kanske bli uppehåll sen, Marcus ska snart iväg och jobba ett dygn, så det blir första natten som jag och lillen ska sova själva hemma, men det ska nog gå bra, det är ju för det mesta jag som är vaken men han på nätterna, plus att han sover ganska så bra på nätterna så det blir inte många timmar man måste vara vaken.

Nu är det dags att fundera ut vad man ska äta till middag......

Ha en trevlig dag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0