Gullunge

Nu har våran gullunge fått in första tand, lite jobbigt har det varit då han varken har sovit eller ätit bra men nu när tanden har kommit fram så hoppas jag att det lugnar ner sig lite innan nästa kommer. Lilleman har även i veckan hunnit med att vända sig från mage till rygg för första gången och nu väntar vi bara på att han snart kan sitta, det är nog inte så länge kvar tror jag.

I veckan så är det mycket som står på schemat, nästan någonting varje dag eller vänta nu vi har faktiskt någonting uppbokat varje dag som det ser ut nu, men det är bara roliga saker som jag och lilleman ska på i veckan och kanske så blir det att premiär bada på badhus på fredag, åhhh så roligt det skulle vara, tror att lilleman skulle tycka det var roligt att plaska i vatten.
Måste nog även hinna med en sväng till Öjebyn och ta hem en massa flyttkartonger men det kan vi ta till helgen då kanske det finns lite mer tid än nu under veckan.

Helgen har mest bestått av att rensa ut förrådet och kolla lite snabbt vad vi ska ha kvar av det vi har här inne, vi har iallafal fått lite mer kolla på vad vi har och inte har men nog är det mycke arbete kvar innan vi är klara. Vi måste bland annat fara på soptippen med våran hemska skänk som vi har i köket, men innan vi kan göra det så måste ju självklart packa undan alla papper och pärmar som finns i den. Men vi har ju trots allt 3 veckor på oss innan vi ens får tillgång till bostadsrätten så nog hinns det med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0